DJ na svatbu

Plzeň 1. 6. 2019

Po Resortu Svět v Úžicích v pátek přišla první červnová sobota 1. 6. 2019 a další krásná svatba doma v Plzni v místním klubu Kalikovského mlýna. Byla to sice menší česko-slovenská svatba, která čítala na ani ne 30 svatebčanů i se mnou a panem fotografem, ale moc příjemní lidé i ze Slovenska, odkud pocházel ženich Rastík.

Mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Hanka a její přání bylo uspokojit všechny svatebčany z Čech i Slovenska a to se myslím povedlo:-) Já osobně jsem byl pozván ke slavnostnímu obědu s rodinou a přáteli a dorazil jsem do klubu v Kalikováku na třetí hodinu. Svatební obřad proběhl nedaleko Kalikováku, kde se normálně konají každý víkend svatební obřady. Po obědě se krájel krásný dort a na řadu přišel i první společný novomanželský tanec a posléze i tanec s rodiči. Byla to moc pěkná emotivní chvíle pro celou rodinu…ZDE se podívejte na fotky z této svatby!


Večerní svatební DJ párty přinesla i novomanželský kvíz nebo královský kočár a musím říct, že hlavně hosté ze sousedního Slovenska byli opravdovými tahouny:-)


Během večera se pochopitelně hrály hitovky od Elánu, Teamu a došlo i na Kollárovce a Héj sokoly nebo tolik oblíbenou Emily a její borovičku:-) Myslím, že právě video z této svatby, najdete i na mé facebookovém profilu ZDE. Žijeme len raz taky nechybělo a tady je opět krátké video ZDE. Akorát začalo platit nařízení GDPR, takže svolení od nevěsty Hanky jsem dostal!


Děkuji za pozvání a za to, že jsem mohl být součástí téhle krásné malé svatby novomanželů Hanky a Rastíka. Přeji ještě jednou vše nejlepší do života.

Přidejte také komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023