DJ na svatbu

Fořtovna 19. 7. 2019

Byl pátek 19.7.2019 a na svou veselku si objednali mé služby DJ na svatbu sympatický pár Niky s Petrem. 

Už na schůzce jsem si říkal, že tohle bude perfektní svatba a to se taky v den konání svatby potvrdilo! Je třeba říci, že svatbu před termínem prošvihli nebo spíše nestihli a asi už tušíte, že už měli pár měsíců malou holčičku, která trochu nabořila plány svatby, ale nakonec vše vyšlo, myslím, podle jejich představ! Počasí v ten den bylo trochu jako na houpačce a při obřadu už se to mračilo na všechny strany okolo zdejší Fořtovny v Oboře u Kaznějova. Je to místo, kam strašně rád jezdím, uprostřed lesa, totální samota a moc pěkné místo, ale vraťme se na obřad, který začínal úderem 13 hod. 

Sotva oddávající řekl tu známou větu, prohlašuji vás…. tak se strhl takový slejvák, že bylo nutné honem rychle aparaturu vypnout a bez gratulací ukončit obřad. Ten proběhl vedle v zámecké Fořtovně a novomanželům tak doslova pršelo štěstí! Ostatně na fotografie z této svatby se můžete opět podívat na facebookový profil DJ na svatbu Petr Berka.


Po slavnostním obědě už po dešti ani památky a nakonec se tak vyjasnilo, že se udělal slušný pařák! Tancovat se začalo v podvečer na terase, kde svatebčané utvořili pomyslné kolečko a pak už to jelo! Hrálo se snad všechno možné, aby si každý přišel na své a to se myslím i povedlo!
Zatímco rodiče nevěsty odjeli hlídat večer jejich malého blonďátého andílka, tak novomanželé si párty s kamarády užili, že při pár lidech skončili s tancem až po druhé hodině ranní:-) Novomanželům ještě jednou díky za vše a taky za svělé hodnocení, které opět najdete na FB.

 Tak šup! Honem pobalit a za pár hodin na další krásnou letní svatbu!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023