DJ na svatbu

Plzeň 20. 7. 2019

Byla to svatba, kde si „sedlo“ snad úplně všechno! V sobotu 20.7.2019 si mé služby objednala nevěsta Alena pro svou veselku s Ondrou. Svatba proběhla v další krásný letní červencový den v Plzni na Kalikovském mlýně, kde je ta výhoda, že nemusíte nikam z místa na místo přejíždět, ale vše je pěkně na jednom místě. Přijel jsem v době svatebního obřadu, ještě jsem se stihl pozdravit a popřát pevné nervy nevěstě, která měla s tatínkem akorát namířeno k oltáři…


Zatímco asi 80 přátel a rodina gratulovala novomanželům, já si v klidu připravil zvukovou a světelnou aparaturu, aby vše bylo nachystané na svatební oběd. Kapacita Kalikováku neumožnila celé osmdesátce hostům přisednout k tabuli uvnitř restaurace a tak někteří, včetně mě, obědvali venku na terase. Proč ne, bylo příjemné letní počasí a venku jsou svatby opravdu super!

 Po vynikající svíčkové následovala pauza na dort a když se setmělo, tak jsem pozval čerstvé novomanžele na jejich společnou první píseň tedy novomanželský tanec. Následoval tanec s rodiči a tanec s přáteli. Dobu do nefalšované večerní párty jsme proložili svatebním kvízem a před desátou pozval všechny svatebčany na travnatou plochu, kousek od místa, kde proběhl svatební obřad na prskavkový tanec. Na ten jsem Aleně a Ondrovi zahrál jejich oblíbenou od Mirai – oči a jak to celé vypadalo, se můžete podívat v krátkém videu na facebooku.. Najedte si na svatbu Fryčovi 20.7.2019.


Zábava po prskavkovém tanci nabrala skvělé otáčky a až do časných ranních hodin jsem svatebčanům hrál směsku největších hitů včetně CZ a SK hitů napříč gereracemi. Jak popisuji na začátku článku, byla to skvělá svatba, kde si sedlo opravdu všechno! Já děkuji za pozvání za hodnocení, které je z facebookového profilu DJ na svatbu – Petr Berka od nevěsty Alenky. 

Děkuji a hodně štěstí!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023