DJ na svatbu

Plzeň 13. 7. 2019

Sobota 13.7.2019 a další svatba sympatického mladého a moc milého páru. Objednali si mé služby do krásného hotelu Gondola v Plzni a také na obřad. Ten ovšem probíhal na zámku Kozel nedaleko Plzně, přesněji řečeno u Šťáhlav. Pokud jste zde nebyli, všem všele doporučuji!!


Před obřadem trochu sprchlo, ale jinak byl další letní červencový den a své ANO si řekli právě v kapli tohoto krásného zámku Anetka s Pepou. Po svatebním obřadu následoval přejezd do hotelu, kde probíhala svatební párty a také oběd. Vše perfektně nachystané do limetkové barvy, jídlo dokonalé a super místo pro veselky s dostatečným tanečním prostorem! To je Gondola v Plzni!


Novomanželský tanec byl naplánován na odpoledne, který jen těžko zvládli bez kapesníčků rodiče tohoto páru a netrvalo to dlouho a došlo i na tance s rodiči. Po tancích byla zase volná zábava, kterou jsme využili k focení ve fotokoutku, k různým soutěžím a na programu bylo po 17 hod. i focení v nedalekých sadech města Plzně. Po návratu z focení novomanželé rozjeli zábavu, kde snad nikdo z kamarádů a přátel neseděl a všichni tančili na největší CZ a SK hity a také na moderní muziku v pozdějších hodinách. Konec byl lehce po půlnoci a já děkuji novomanželům za pozvání a také za to, že jsem byl součástí téhle krásné svatby jako DJ na svatbu!

Do života přeji jen to nejlepší! Fotografie z obřadu a následné hostiny najdete na FB. Hledejte svatba 13.7.2019

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023