DJ na svatbu

Plasy 27. 7. 2019

Sobota 27.7.2019 a krásná svatba Terezky a Ondry. Ondra plánoval svatbu dle mých volných termínů a nakonec se trefil do posledního volného a nakonec i dobře zapamatovatelného tj. 27.7. Také musím uvést na pravou míru to, že Ondru dobře znám. Mé služby objednává několikátým rokem jako zaměstnanec Plzeňského kraje na zářijové večírky cestovního veletrhu ITEP.


Svatební obřad se konal v klášteře Plasy. Moc pěkné místo pro vaše ANO a celá hostina pak byla nedaleko v místním kulturním středisku, které prošlo celkovou rekonstrukcí, takže vše bylo jako nové a moc hezké. Ostatně fotografie jako vždy najdete na mém facebookovém profilu. Najeďte na svatbu 27.7.2019!


Jelikož panovalo koncem července tropické počasí, tak příchod novomanželů se pozdržel. Byl sice plánován na 17 hod., ale Terezka s Ondrou dorazili o hodinu později. I tak to nikomu nevadilo, jelikož hosté již čekali v kulturním středisku, které je klimatizované, takže jim bylo fajn:-)
Následovala polévka a dále si už každý nandal jen to, na co měl chuť v místním výborném cateringu. Po večeři následovala série pomalých skladeb včetně prvního tance a pak se rozjela i večerní zábava. Na programu byla pouze jedna soutěž a sice kvíz, který si moderovali sami svědkové. Tancovalo se celý večer a celou noc, přece jen 80-ka hostů převážně mladších ročníků se chtěla a hlavně uměla bavit a tak jsem poslední písničku dával až někdy před třetí hodinou ráno…

Byla to moc hezká svatba a já jako DJ na svatbu zažil parádní večer na který nikdy nezapomenu! Hodně štěstí Terez a Ondro!!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023