DJ na svatbu

Plzeň 3. 8. 2019

Novomanželé Prokešovi! To byla sobotní svatba 3.8.2019 na Kalikováku v Plzni Evy a Jardy. Zde hned na úvod prozradím, že šlo o svatbu mé kamarádky z doby, kdy šéfovala diskotéce ve Všerubech (Modrá Laguna). I proto měla Eva ihned jasno o tom, kdo že bude dělat zábavu na její svatbě – DJ na svatbu Petr Berka. 

Obřad proběhl přesně v 15 hod., ten jsem si užil jako host a při focení jsem si připravil aparaturu venku na terase zdejšího mlýnu, kde obvykle probíhají veselky. Jelikož svatebčanů bylo okolo čtyřicítky, tak se v pohodě vešli dovnitř restaurace na svatební oběd. Podávala se výborná hovězí polévka a vynikající svíčková na smetaně a musím říct, že zde jí mají opravdu „vymazlenou“!


Veselka začala jako vždy prvním tancem po 19hod. a zábava se rozjela především na starší hity a hity z 90.let. To bylo období, které zažili stejně staří svatebčané, jelikož se jednalo převážně o mé stejně staré vrstevníky. Také jsme soutěžili. O tom jak to doma vypadá a funguje docela dost napověděl novomanželský kvíz a dost shodných odpovědí:-) Zábava pokračovala až do 02 hod. a byla to skvělá párty! Takže ještě jednou Evo a Jardo, díky za pozvání na vaší krásnou svatbu a ZDE nabízím i pohled na výzdobu a momentky z této svatby na Kalikováku v Plzni.

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023