DJ na svatbu

Špičák 26. 7. 2019

Další svatební víkend! Tentokrát v pátek 26.7.2019 jsem zajížděl směr Železná Ruda. Na Špičáku si pronajali krásnou a stylovou chatu Katka s Vojtou, kteří pocházejí z Prahy, ale kvůli místu mohli pozvat i další hosty, aby to měli ze sousedního Německa blíž než do hlavního města. Chatu si pronajali od čtvrtka do neděle. Ve čtvrtek přijížděli hosté a proběhl i uvítací večírek. Já dorazil na svatbu v pátek. Obřad proběhl za chatou, takže žádné stěhování nebo přejíždění. Oddávající přijel na místo a za 10 minut bylo hotovo. Fotografie z obřadu mám samozřejmě na facebookovém profilu.

Obřad probíhal v mé režii s krásnou muzikou, kterou si tahle dvojice předem vybrala a musím říct, si vybrala dobře! Jelikož bylo fajn červencové počasí, hostina proběhla s přáteli a s rodinou venku na terase před chatou. Celkem bylo přítomných asi 35 hostů, kteří se v pohodě vešli na všechna dostupná místa na terase. Já byl se zvukovou aparaturou hned vedle.

 Hrát se začalo kvůli teplému nebo spíše horkému počasí až večer kolem 20 hod. a do 22 hod. nebylo o tančící nouze. Tancovalo se na starší hitovky od Abby až po Beatles atd. a úderem 22 hod. byl trochu problém se sousedy, kteří si stěžovali na příliš vysoký hluk ze svatební oslavy. Bohužel chata ležela u lesa sousedící s několika chaty v okolí a tak se rozhodovalo, co dál. Nakonec jsme zůstali venku a hlasitost ubrali. Od té doby jsme dali prostor hudební scéně z 90.let a současnosti. Nevěsta měla ráda zpěvačku Pink nebo Black Eyed Peace a tak jsem pokračovali až do 02 hod. ráno. Veselka skončila, já se rozloučil s Katkou i Vojtou, popřál hodně štěstí a poděkoval za krásný večer! 

Hodně štěstí přeji ještě jednou zde a vy se podívejte na další fotky z této pohodové svatby. DJ na svatbu – Petr Berka

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023