DJ na svatbu

Příbram 7. 7. 2019

Ano tohle byla neděle s moc hezkým datem 7.7.2019! Mé služby si objednala nevěsta Helena, která si celou svatbu zařizovala sama a podle svých představ! Jedna z představ byla, že chce mít zábavu v profesionálních rukou a zkušeného moderátora a Dj.

Myslím, že celá svatba se povedla na jedničku, přesně tak jak si Helča přála! Její přítel, dnes již manžel Karel byl pilotem a tak se svatba odehrávala na moc hezkém letišti nedaleké Příbrami v restauraci Civok. Fotografie najdete na FB. Vše, i pozvánka na svatbu byly formou letenek – no moc pěkný!!


Nevěsty požadavek byl mít sestříhaný první novomanželský tanec, který byl velkou ozdobou této svatby! Na začátku Metallica a známý song Nothing Ellse Mathers a poté sestřih několika písní včetně Macareny nebo Rock and Rollu a na závěr zase Metallica! Svatebčané byli unešení z pěkně nacvičeného tance a nemusím připomínat, že i tyhle služby máte u mne v ceně! Poté se zábava rozjela a tancovalo se na CZ a SK hity, ale v oblibě byl třeba i popový král Michael Jackson a další. 

Děkuji novomanželům za pozvání, byli moc fajn a přeji ještě jednou pohodové manželství na pevné půdě i ve vzduchu! Na děkovný e-mail od nevěsty se podívejte dolů na stránce reference.

Přidejte také komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023