DJ na svatbu

Hracholusky 31. 8. 2019

Byla to tropická sobota 31.8.2019 a teploměr ukazoval hodnoty přes 30 stupňů. Své ANO si v ten den řekla Lucka s Jardou a svatební oslava probíhala v příjemném a útulném penzionu u Vlčků poblíž Hracholuské přehrady na venkovní terase. 

Svatební oběd byl pro ccá 30 lidí a na 18 hod. dorazili další přátelé na svatební párty. Ta začala kvůli vysokým teplotám až po 20 hodině prvním tancem a všech svatebčanů v kolečku. Na této svatbě jsem znal spousty lidí z Nýřan a Tlučné, tedy měst, kde jsem vyrůstal a některé svatebčany jsem osobně znal, tudíž jsem se cítil jako doma! 

Od Lucky s Jardou jsem dostal volné ruce, co se týká hudby a vzhledem k věkovému složení se hrálo opravdu všechno. Od country až po taneční a rockové pecky všeho druhu. Zajímavostí bylo, že i přes tropické počasí se tancovalo od první písničky až do té poslední. Kdyby mohlo, tancovalo by i prasátko na rožni:-) Nicméně večer čerstvým novomanželům zpestřil také kamarád a známý kytarista Radek, který měl také velký úspěch u všech zúčastněných svatebčanů. 

Tancovalo se a zpívalo až do brzkých ranních hodin a byla to poslední „prázdninová“ svatba, pak již svatební sezóna mířila do podzimního finiše. Já děkuji za pozvání a Lucce také za moc hezkou recenzi, kterou si můžete přečíst v tomto facebookovém hodnocení a když už tam půjdete, mrkněte i na další fotografie u svatby 31.8.2019!


Lucko a Jardo, ještě jednou, hodně štěstí do společného života!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023