DJ na svatbu

Plzeň 24. 8. 2019

Opět to byl tropický srpnový víkend a opět byl především svatební! O páteční svatbě jsem se zmínil, ale ted se podíváme na tu dnešní, sobotní s datem 24.8.2019. Mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Niky. Objednala si mé služby do restaurace Kalikovský mlýn v Plzni, kde jsem byl v letošním roce skoro jako doma:-) Tahle restaurace umožňuje v letním období produkci a celou svatební párty venku u řeky Mže v Plzni a tak jsem dorazil na přání nevěsty již po obřadě, který se konal v 15 hod. 

Přijel jsem na 16 hod., ale v tom vedru jsme posunuli první tanec až na sedmou hodinu. Do té doby jsme si hráli a soutěžili a nechyběl ani novomanželský kvíz, kde v případě špatné odpovědi, se musí jak ženich tak nevěsta napít ze svého drinku. Myslím, že chybějící tekutiny doplňoval tenhle pár i tak a to přesto, že se dokonale znali a boty na horu zvedali stejně! 

Na řadu, po večerním rautu pak přišel první společný tanec ve třech. Ano ve třech, jelikož novomanželé měli malou holčičku. Po tanci se pak rozjela pozvolně kvůli tropickému počasí i večerní zábava. Pravda, sice se rozjížděla pomalu, jak už v tomto počasí bývá, ale za to trvala až do časných ranních hodin. Nejvíce se hrála taneční muzika, také latinsko-americká a samozřejmě spousty českých osvědčených skladeb na které se „vyblbne snad každý svatebčan, kterých tam bylo okolo 70. Novomanželům přeji ještě jednou hodně štěstí! Feedback najdete ZDE a další fotografie ze svatební párty na FB.

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023