DJ na svatbu

Zbiroh 2. 9. 2019

Byl začátek prvního zářijového týdne a hned v pondělí svatba! Malá svatba na kterou si mne objednala nevěsta Jiřina. Svatba se odehrávala v překrásném pohádkovém prostředí zámku Zbiroh, který je ideální volbou pro pohádkové svatby. S místním zámkem také spolupracuji a tak jsem přijel do známého prostředí. 

Obřad byl naplánován na 13hod. v místní barokní kapli. Jiřinka (nevěsta) upozorňovala, že se jedná o malou svatbu s celkem 14 svatebčany. Zdejší secesní a luxusní Muchův sál byl příliš velký, to samé by se dalo říci i o zámecké krmě a tak se svatební hostina a posléze i párty odehrávala v secesním salónku pod středověkou věží. Zdejší salónek je ideální pro menší svatby do ccá 30 lidí a jak byl krásně nazdobený si můžete prohlédnout ve fotogalerii na mém facebookovém profilu. Stačí najet dolů na svatbu 2.9.2019.


Po svatebním obřadu, který jak jsem popisoval výše, proběhl v barokní kapli od jedné hodiny a po zhruba půl hodině se celá svatba přestěhovala do zdejších prostor na zámeckou hostinu. Odpoledne proběhl také jejich první a společný tanec a po 18 hod. začala párty. Jelikož ženich byl členem pražských profesionálních hasičů, ta se hrálo všechno a dokonce došlo i na všem dobře známou lidovku „co jste hasiči“ Hrála se převážně starší hudba CZ a SK profláknuté hity a myslím, že si to všichni pořádně užili! Skončili jsme krátce před půlnocí a já na tuto svatbu nezapomenu jako na žádnou jinou! 

Novomanželům přeji vše nejlepší na společné cestě životem a budu se těšit zase příště na svatbě jejich přátel nebo známých naviděnou!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023