DJ na svatbu

Klatovy 10. 8. 2019

Byla to u pršená sobota štěstím pro novomanželé Bártovi, kteří si řekli své ANO v nedalekých Klatovech a samotná hostina pak pokračovala v krásném prostředí Bězděkovského pivovaru. 

Hostina byla plánovaná na 13 hod. Zde je třeba uvést také to, že mé služby DJ na svatbu si neobjednávala nevěsta, dokonce ani ženich, nýbrž maminka krásné nevěsty! S tou jsem se potkal na otužileckém bále v Plzni a chtěla, abych zahrál i na této svatbě své dcery. Po dobrém obědě byl čas pro svatebčany, aby trochu poznali zdejší velký areál pivovaru a třeba i vyrazili na procházku ven, konečně taky přestalo pršet, tak byla pro procházku venku ideální příležitost. 

Přece jen po obědě se toho moc neděje, ikdyž byl v plánu i krásný a velmi chutný dort! Sobotní odpoledne jsme posléze prosoutěžili, zejména zabodoval svatební kvíz a poznávání nevěsty i ženicha a novomanželé si také připravili svatební tombolu, kterou jsem jim moderoval. Ta měla velký úspěch u svatebních hostů. Tancovalo se převážně na CZ a SK hity všech žánrů a chvilku před půlnocí jsem produkci na přání ukončil a všichni se rozjeli do svých domovů, nadšeni a pobaveni po svatbě svých přátel. 

Novomanželům Bártovým přeji do života jen to nejlepší! Malou foto-ochutnávku si můžete prohlédnout také na facebooku, kde najedte na svatbu s datem 10.8.2019

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023