DJ na svatbu

Orlík 16. 8. 2019

Před dalším srpnovým víkendem a tentokrát se nám na pátek velice ochladilo. Na pátek 16.8. 2019 si mé služby objednala na hotel Orlík nevěsta Kristýna. Škoda toho počasí, protože se jednalo o moc krásné místo u známé přehrady s příjemným prostředím, které nabízelo pro zdejší hosty širokou škálu sportovního vyžití po celý víkend. 

Novomanželé měli celý hotel k dispozici na celý svatební víkend pro jejich stovku přátel a nejbližších členů rodiny. Obřad byl naplánován na 14 hod. proběhl venku viz fotogalerie na facebooku a po obřadu se naskytla otázka, zda-li proběhne párty venku či uvnitř hotelu. Nakonec se počasí trochu umoudřilo a tak se oslavovalo venku u bazénu. Novomanželé měli ještě variantu uvnitřt hotelu, který byl moc hezky nazdobený, ale tam proběhl pouze svatební oběd a podávala se výborná svíčková na smetaně. Venku se rožnilo prasátko a byly tam další dobroty. 

Párty začala po 17 hod. prvním tancem na Alexandru Burke a pak už se tančilo hlavně na české hitovky a taky 90.léta, jelikož ženichovo kamarádi měli tuto hudbu moc rádi a často spolu chodívali coby svobodní mládenci na diskotéky, kde se zřejmě potkal s budoucí manželkou. Je pravda, že postupem času se hosté kvůli zimě nastěhovali do hotelu, kde měli svůj velký sál s barem jen a pouze pro sebe a já zahrál o půl druhé ráno skladbu od skupiny Olympic skončili jsme jasná zpráva, aparaturu zabalil, dostal na cestu moc dobrou výslužku a jel jsem zpět do Plzně pro pár hodin spánku na sobotní svatbu do hotelu U Pramenů. O této svatbě zase v jiném článku. 

Foto z této svatby z hotelu Orlík najdete na facebooku.

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023