DJ na svatbu

Soběsuky 8. 8. 2019

Tahle svatba byla ve čtvrtek 8.8.2019. Dobře zapamatovatelný datum si zvolily holky a zároveň dvě krásné nevěsty Bára s Katkou. Svatbu měly v krásném prostředí na Angus farmě v Soběsukách kousek u Nepomuku. Nabízejí zde špičkově připravené jídlo a příjemné prostředí jak už venku, tak uvnitř stodoly, no prostě ideální místo pro svatby! Ostatně kouknout můžete i vy na FB. Najeďte dolů na svatbu 8.8.2019. 

Holkám jsem zvučil i obřad, který měl začátek v 14 hod. Nějaká hodinka pro focení a pak naprosto skvělá hostina od místní farmy! Když trochu odbočím, tak tohle místo v příštím roce navštívím min. 5x a už se moc těším! Jen pro zajímavost… zdejší provozní se jmenuje jako já Petr Berka:-)


Po svatební hostině panovala úžasná a uvolněná atmosféra, přeci jen bylo docela hezky a holky poté odjely na focení, protože fotky chtěly mít ve velkém na celý život. Po příjezdu byl na pořadu dne svatební tanec, který byl moc pěkný a povedený a jak už to bývá, po prvním tanci se rozjela i večerní zábava. Aktuální taneční hity a CZ a Sk hity byly skvělou volbou až do 03 hod ráno:-)


Holkám přeji jen to nejlepší a jelikož chtěly opravdu zkušeného DJ na svatbu, tak za sebe mohu říci, že to byla super svatba na kterou budu určitě rád vzpomínat! Díky za pozvání a ať se daří!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023