DJ na svatbu

Plzeň 17. 8. 2019

Na další sobotní srpnovou svatbu jsem nemusel daleko! Proběhla v Plzni v oblíbeném hotelu u Pramenů, který má nádherné prostředí pro svatební obřad a hostinu. Vše na jednom místě proběhlo i v sobotu 17.8.2019.

Mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Zuzka. Musím říct, že už na schůzce jsem se na tuto svatbu strašně moc těšil. Zuzka mě navnadila na skvělé lidi a nedala mi žádná omezení, co se týče hudby a to že to bude super svatba se posléze také potvrdilo. Svatba to byla pefektní po všech stránkách! Od obřadu, který jsem jim zvučil až do časných ranních hodin. Tancovalo se na všechno možné od současných hitů až po latinu a pochopitelně i české skladby. Nikdy nezapomenu, jak nevěsta chtěl zahrát svou oblíbenou od Báry Polákové – kráva. To jakým způsobem zpívala a tancovala, bylo skvěle sehrané jako od profesionálních choreografů:-) Paráda!


Celá svatba se bavila včetně mě, nechtělo se jít domů a zdejší personál před čtvrtou hodinou ranní apeloval na konec svatby. Pokud by jim nevadila produkce, možná bysme tam byli až do svítání:-) 

Zuzko a Davide, díky za pozvání a Zuzce díky za recenzi na facebooku! Vše včetně fotografií najdete na fb.

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023