DJ na svatbu

Trubín 23. 8. 2019

Byl to pátek 23.8.2019 a to je vždy signál, že se blíží svatby. S blížícím se víkendem se už nemohu dočkat, až ty svatby zase vypuknou. Ta dnešní páteční se konala v Trubíně, což je malá vesnička u Berouna. Nově zrekonstruovaná stodola je ideálním místem na svatební párty. 

Mé služby si objednal Patrik s Terezkou a chtěli nazvučit i svatební obřad. Ten se konal hned za stodolou, kde je krásná zeleň a zahrada. Fotografie najdete určitě na mém FB profilu ZDE. Obřad se konal ve 12 hod. a opět padla v ten den 30 stupňová hranice. To ale žádnému ze 60 svatebčanů nevadilo, protože své ANO si řekla Terezka a Patrik! Po svatebním obřadu se šlo ze zahrady do stodoly, což je asi 20 metrů:-) Je super, že jsou taková místa a je pravda, že jsou čím dál tím více kvůli „nepřesouvání“ tolik oblíbená. 

Nutno podotknout, že ženich Patrik byl členem nedalekého fotbalového mančaftu a tak zde byla celá jedenáctka. Převážně mladší svatebčané chtěli během večera hlavně taneční hudbu, ale pak také hudbu, která se až tolik nehraje nebo není moc slyšet v českém éteru. Např. hymna fotbalové ligy mistrů, Pokáč a jeho chci být jak Nicolae Stanciu a písně pražské Slavie Praha, která tu měla ve zdejším týmu početné fanouškovské zastoupení:-) Dalo by se říci, že snad úplně všichni se hlásili k červenobílým barvám známého ligového týmu. A tak se tedy tancovalo a oslavovalo až do rána. 

Tuším, že zábava skončila až v 03 hod. ráno a to i přesto, že zdejší Trubínská stodola umožňuje hlasitou produkci pouze do 22 hod. Poté se musí ztišit decibely, ale to, jak se zdá, nikomu nevadilo a pařilo se až do ráááána:-) Já děkuji za pozvání novomanželům a určitě se uvidíme v příštím roce na svatbě jejich kamarádů nedaleko Berouna! Děkuji také oběma za krásné hodnocení, které je dostupné na mém FB.

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023