DJ na svatbu

Ondříkovice 28. 9. 2019

Poslední víkend v měsíci září jsem zajel do Českého ráje na statek Ondříkovice. Nově zrekonstruovaný starobylý statek je úžasné místo na svatbu. Už když jsem přijížděl na statek jsem si říkal, že snad jedu na konec světa, ale jak říkám, tohle místo v čisté a krásné přírodě Českého ráje je opravdu nádherné. Nabízí dostatečné množství lůžek na přespání a parkování na louce, kde se vejde více jak 100 aut. 

Obřad začínal v pravé poledne a oproti minulému víkendu už čím dál více připomínal podzim. Celý obřad se tak přestěhoval od starého dubu k zastřešené terase, což je hned za statkem, kde probíhala hostina a večerní párty. Jídlo a obsluha úžasná a novomanželé Verča s Petrem jakbysmet. 

Dlouhé sobotní odpoledne si svatebčané vylepšili po výborném obědě příjemnou procházkou nebo povídáním si s přáteli. Novomanželé nikterak nespěchali s prvním tancem, tak jsem ještě před tancem zkoušel bavit ty nejmenší svatebčany… Po prvním tanci po 18 hod. byl na řadě i kvíz a večerní párty byla ve znamení převážně českých písniček a hitů z 90. let. I věkové složení hostů tomu tak odpovídalo a tak se pařilo až do 02 hod. ráno. Byla to krásná svatba na pěkném místě na které se v budoucnu určitě rád vrátím. 

Děkuji novomanželům za pozvání a majiteli statku!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023