DJ na svatbu

Plzeň 12. 10. 2019

Na sobotu 12.10. 2019 si mě pozvala na svou svatbu Maruška s Ríšou. Byl to krásný říjnový den se sluníčkem a obřad začínal přesně v pravé poledne na zřícenině hradu Radyně nedaleko Plzně. Je pravda, že to byla „pořádná fuška“ vytáhnout až na hrad veškerou techniku, ale za účasti kamarádů od novomanželů se vše podařilo. 

Maruška s Ríšou chtěli na hradě nějaké pohádkové písničky a já myslím, že správný výběr dodal zdejšímu okolí ten správný punc! Po obřadě následovalo zbourání techniky a poté směr Plzeň – Černice. Svatební hostina měla začátek na 14 hod. v penzionu u Matasů. Oběd proběhl jen pro nejbližší a na 17 hod. dorazili další svatební hosté a kamarádi. 

Na 19 hod. byl plánován první tanec, tak jsme ještě stihli nakouknout do soukromí a vložili novomanželský svatební kvíz. Zde bylo vidět, že Maruška s Ríšou se znají dokonale a tak se šlo tancovat. Na svatbě byla i skupinka kamarádů ze strany ženicha, kteří rádi tancují na společenské tance a musím říct, že tato skupinka táhla ze začátku celou svatbu až do nějakých 21 hod, kdy se přidali i ostatní hosté. Celkem jich bylo kolem 60.


I přesto, že ženich s kamarády skoro profesionálně tancovali, tak měli rádi i skupiny, které jezdí na festivaly a tak byla poslední hodinka pře půlnocí věnovaná tvrdší metalové sérii, kde si přišli na své. Svatba byla pohodová, všichni se dle mého názoru parádně bavili a mě nezbývá nic jiného než ještě jednou poděkovat za důvěru v mé služby:-) DJ na svatbu Petr Berka

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023