DJ na svatbu

Slapy 6. 9. 2019

Na páteční den s datem 6.9.2019 nikdy nezapomenou novomanželé Bára a Martin, kteří si řekli své ANO u břehů přehrady v krásném lomu nedaleko obce Drevníky. Musím přiznat, že jsem neměl tušení, kam vůbec jedu, jelikož na mapě se vše hledalo trochu chaoticky… Nakonec jsem přijel do moc pěkné vesnice, kde si novomanželé pronajali od čtvrtka do neděle krásnou vilku s bazénem. Právě tam se odehrávala svatební veselice a byla super! 

Po slavnostním obědě ve 14 hod. jsme dali svatebčanům prostor projít si vesnici křížem krážem, odpočinout si a načerpat pozitivní energii na večerní párty. Hostů bylo kolem 30 a dalo by se říci, že to byli opravdu ti nejbližší ze strany ženicha a nevěsty. Svatební tanec nechali manželé na mém výběru a tak na jejich první tanec zněl singl od Alexandry Burke – Halelujah. Nechybělo ani svatební kolečko při prvním tanci včetně dětiček a to vše s vůní prasátka, které se rožnilo nedaleko na ohni. 

Po prvním tanci, který proběhl kolem 17 hod. jsme dali zase pauzu pro občerstvení a posilnění a podvečer proložili svatební hrou novomanželský kvíz. To je vždy dobrý start zábavy, která se rozjela venku na zahradě u místní vily po 20 hod. Hosté sice nebyli moc na tancování, ale i tak si postupně nacházeli cestu na parket a hrálo se všechno včetně lidovek! Samozřejmě vládla česká muzika a rockové pecky. 

Tancovalo se do půlnoci a to byl čas, kdy byli všichni včetně novomanželů unavení, přeci jen den před svatbou tj. ze čtvrtka na pátek proběhl taky náročný možná seznamovací večer… a jelikož jsem odjel směr Praha na další svatbu po rozloučení krátce po půlnoci, tak se zcela určitě pokračovalo a opakovalo ze soboty na neděli:-) 

Svatba byla skvělá a já děkuji za pozvání Báře a Martinovi a přeji mnoho šťastných společných let v manželství! Další fotografie najdete jako vždy na facebooku ..

 

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023