DJ na svatbu

Praha 7. 9. 2019

Byl to typický podzimní den, kdy do Česka dorazil déšť a chladnější teploty oproti páteční svatbě. Na tu sobotní do Prahy jsem vyrazil na žádost nevěsty Katky, která se vdávala s Milanem v Hoffmanově dvoře ve Vinoři. Další ideální místo pro svatební veselici! Obřad byl naplánován na 15 hod. Společně se svatební koordinátorkou jsme řešili počasí, jestli obřad proběhne venku za stodolou nebo uvnitř ve stodole. Dle aplikace pršet nemělo, tak jsem riskli místo a a aparaturu k obřadu jsem postavil až v půl třetí. Vyšlo to! Nepršelo, jen bylo trochu chladněji a dalo se vše vydržet. I obřad, který byl církevní a trval o něco déle než standardní obřad. Výhodou zde bylo, že obřad se konal na louce asi 15 m od stodoly, takže následný přesun byl poměrně rychlý a snadný:-)


Na této česko-slovenské svatbě, kde krásná nevěsta Katka byla z Čech a ženich Milan ze Slovenska se sešlo okolo 50 svatebních hostů a poměrně i dost menších svatebčanů (dětiček). Ostatně i novomanželé měli dvě krásné děti, tak jen chybělo zpečetit manželství a pořádně to oslavit. A to se povedlo! Po slavnostním obědě, kdy jsem pouštěl pohodové skladby k obědu se konal na 18 hod. první společný novomanželský tanec! Prostoru pro tancování tady bylo víc než dost! Kapacita stodoly je, troufám si typovat, až pro 100 lidí a tak měl každý dostatečný prostor pro exhibici v tanci….


Nejdříve jsem bavil jako DJ na svatbu ty nejmenší svatebčany, kterých tam bylo kolem 20 včetně těch ještě v kočárku. Postupem času se rodičům tancovat moc nechtělo, tancovali pouze hosté ze Slovenska, ale pořád hlavně děti! A tak to vlastně pokračovalo po celý večer. Byl to skutečně báječný večer na který budu dlouho a hlavně rád vzpomínat! Myslím, že děti jsem dostatečně tancem unavil a možná, že některé spaly až do pondělka:-)))


Jelikož bylo na svatbě hodně dětí, byl plánován taky brzký konec. Končili jsme lehce po 22 hod. a následný „přesun“ do zdejší restaurace kvůli hluku se již nekonal. Na rozloučenou jsem dostal od nevěsty skvělou výslužku a od ženicha jeho vlastnoručně vyrobený bezinkový sirup, který neměl chybu! Moc děkuji novomanželům za pozvání a přeji téhle velké rodince, ať jim děti dělají radost a jsou v manželství až do smrti spokojeni!


Na další fotografie z této svatby se podívejte na FB profil.

Přidejte také komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023