DJ na svatbu

Tábor 14. 9. 2019

Po náročné svatbě v pátek 13.9. jsem zajížděl na svatbu do Jihočeského kraje, do historického města Tábora a do restaurace se sálem Na Pěkné Vyhlídce. 

Mé služby si objednala Lucka s Michalem přes FB profil a já neměl žádné informace o svatbě. Týden před svatbou jsem dostal e-mail, že na svatbě bude přibližně 100 hostů a tanec s rodiči nebude a dokonce ani ten první společný! Nakonec si na přání hostů novomanželé zatancovali na Metallicu – Nothing Else Matters na kterou nechybělo ani kolečko všech svatebčanů. Okolo 21 hod. jsem moderoval novomanželský kvíz, což byla jediná hra za celý večer (a stačila) a hned po kvízu proběhl venku před restaurací prskavkový tanec. Od té chvíle jsem svatebčany nemohl dostat na taneční parket a celou hodinu do 22 hod. jsem měl na tanečním parketě jen hrstku lidí, ale vše se zlomilo úderem 22 hod. asi po pozdní večeři, jelikož celá svatba měla zpoždění od obřadu. 

Já dorazil na 16 hod. a hosté přijeli z obřadu o hodinu později. Po 22 hod. hodině se tancovalo ve velkém stylu až do 02 hod. ráno a velkou převahu měla rocková muzika nebo-li bigbít všeho druhu. Jednu takovou svatbu jsem už zažil asi před třemi lety nedaleko Kyjova na Moravě, tuším, že to byly Osvětimany (foto na FB) a bylo to super stejně jako v sobotu 14.9.2019 na této svatbě v Táboře! 

Takové pecky, které hrály jsem už dlooouuuhhhooo nehrál, ale jsem rád, že zazněly, protože jsem s některou muzikou některé svatebčany doslova „šokoval“ v dobrém slova smyslu a když si přijdou na své opravdu všichni a hosté jsou spokojeni, tak máte vyhráno a o zábavu je postaráno:-) 

Přeji pohodové manželství Lucce a Michalovi a díky za důvěru při objednání mých služeb na jejich svatbu v Táboře! Pár foteček z jejich svatby najdete i na facebooku.

Přidejte také komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023