DJ na svatbu

Tisová 19. 10. 2019

Svatební sezóna pro rok 2019 se pomalu blížila ke svému závěru, ale právě sobota 19.10.2019 nabídla i velmi žádaný datum, což se ukázalo v tomhle případě, že výběr byl na svém místě hlavně pro Evu se Standou. 

Moc příjemní manželé, kteří už měli krásnou malou holčičku (celou svatbu chudinka prospala) a našli mě na FB profilu. Neměli žádné speciální přání a hudbu na večerní párty nechali vyloženě na mě, což mě nejvíce vyhovuje. Po prvním tanci, který byl naplánován na 16 hod. jsme ještě zabavili dětičky, kterých na této svatbě bylo poměrně dost a zde se mi stalo to, co snad v životě ještě nikdy, Natálka, holčička 9 let mě pozvala na společný taneček 🙂


První tanec byl tedy něco málo po 16 hod. poté se novomanželé odebrali na společné focení. Ve zdejším kulturním domě, který byl opravdu skvostně nazdoben panovala skvělá atmosféra až do časných ranních hodin. Konec byl asi ve 02 hod. Hrálo se úplně všechno a největším překvapením pro svatebčany a vlastně i přáním bylo zahrátí polky na kterou tancovali skoro všichni svatebčané! Já ještě jednou děkuji Evě a Standovi za pozvání na jejich veselku myslím, že se to celé hodně dobře povedlo! 

Ostatně Eva mi posléze napsala i velice pěkné hodnocení, které si můžete přečíst na FB profilu DJ NA SVATBU.

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023