DJ na svatbu

Plzeň 11. 1. 2020

Byla to první svatba v novém roce, který bude zřejmě také dost bohatý na svatební hostiny! Sobota 11.1. 2020 parádní datum a zimní svatba, která má také své kouzlo. Své ANO si řekla Andrea a Jakub v restauraci Kalikovský mlýn v Plzni. Zimní svatby mají svá kouzla, ale bez sněhu je venku zima a teploty v ten den byly na čtyřech stupních. To ale vůbec nevadilo, (snad jen svědkyni, která neměla zimní bundu na sobě), protože se jednalo sice o menší, ale moc hezkou svatbu. Obřad začínal v 13 hod. u restaurace, který jsem nazvučil dle představ a požadavků nevěsty včetně oddávajícího pana Pivoňky (oddávající reverend unitářů) se kterým mám vždy skvělé svatby.


Svatební hostina začala obědem a skvělou svíčkovou na smetaně o hodinu později ve zdejší restauraci a já děkuji novomanželům za pozvání ke svatební tabuli. Tanec novomanželů byl neplánován a na přání neoznámen a začal okolo 16 hod. Jelikož se jednalo o svatbu do 30 lidí, začal jsem sluchová ústrojí jemně masírovat hity různých generací od čtvrté hodiny nejdříve pro nejmenší svatebčany, posléze i pro starší. Je pravda, že na dětské skladby tancovali i někteří rodičové a možná ještě ted jim bolí záda od skladby hlava, ramena, kolena, palce:-)

Novomanželé se odjeli fotit a my jsme se bavili s těmi největšími hity od Beatles, Abby a dalších a došlo samozřejmě i na české písničky. Jako DJ na svatbu mám s sebou i polku a valčík a tak se na přání hrálo i to, ale ne v dechovkové podobě, nýbrž v té moderní. Na lidovky taky došlo, to když babičky chtěly Jožku Černého jen tak pro poslech. Jelikož to byl náročný den a tancovat pořad se moc nechtělo, tak i skladbu od tohoto lidového fenoména jsem jim zahrál pro potěšení na svatbě svých vnoučat. 

Konec byl těsně před půlnocí a já musím poděkovat za skvělý večer nejenom novomanželům, ale i ostatním svatebčanům, kteří mi vzali mezi SVÉ skoro do rodiny a já se tak cítil jako ryba ve vodě! Novomanželům vše nej a fotky z této první svatby letošního roku najdete samozřejmě zase na facebookovém profilu.

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023