DJ na svatbu

Plzeň 29. 2. 2020

Byla to 2. letošní svatba v roce 2020 v Plzni Černicích. Mé služby si objednal Zdeněk a Petra, budoucí novomanželé. Obřad probíhal v prostorách Měšťanské besedy v Plzni a dle fotky se jednalo o velice krásné prostory, které byly perfektně a svatebně vyzdobeny. Obřad začínal v 13 hod. a byl standardní v délce asi 30 min.

Na obřad dorazila asi stovka přátel, ale pozvánku na veselku do pivovaru Purkmistr v Plzni dostala zhruba polovina z nich. Tam byl naplánovaný příjezd na 15 hod. a jelikož v sobotu panovalo celkem příjemné počasí a teploměr ukazoval až 13 stupňů, tak si dali všichni na čas a dorazili až o třicet minut dýl. To ale vůbec nevadilo a po skvělé svíčkové na smetaně byla volná zábava až do půl osmé, kdy byl na programu první společný tanec. 

Následoval tanec pro rodiče a pak už se rozjela zábava, která pokračovala do druhé hodiny ranní. Během večera si novomanželé, ale i svatebčané zahráli spousty her, které jim připravili svědci a dokonce si vše i moderovali. Tancovalo se hodně na moderní skladby, ale i na skladby staršího ročníku narození a byly to převážně CS hitovky. 

Další příjemná svatba byla za mnou a novomanželé hned po svatbě odjeli na krátkou svatební cestu směr Jižní Morava. Odsud mi taky poslal Zdeněk krásný e-mail, který mluví sám za sebe včetně fotografie. Já děkuji za pozvání a přeji hodně štěstí!

Hezky vecer, Petre,
zdravime Vas z nasi svatebni cesty ze Znojma 🙂
Jsme strasne moc radi, ze jsme si Vas vybrali! Uz behem svatby ale i po ni jsme na Vas slyseli spoustu chvaly, a to i od nasich zahranicnich kamaradu.
Velmi jste prispel ke skvele atmosfere na cele svatbe, za coz Vam moc a moc dekujeme! Fakt jsme si to my a nejen my uzili 🙂 Dukaz v priloze :))
Mejte se prima a kdybyste chtel treba poslat nejake fotky, kde DJujete (kvuli reklame), tak dejte urcite vedet 😉
S pratelskym pozdravem
Petra & Zdenek P.

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023