DJ na svatbu

Losiná u Plzně 12. 6. 2020

Byla to první svatba po koronavirové pauze, ale třetí v roce 2020, tak si asi dokážete představit, jak moc jsme se těšil na svatbu Lucky a Viktora do Losiné nedaleko Plzně. Krásný přírodní areál s dřevěnými sruby pro ccá 60 hostů je klidným, krásným a romantickým místem pro svatbu nacházející se na samotě, která je ideální pro svatby! Děti tady mají spousty zvířat, dětské brouzdaliště a další vyžití včetně bazénu, který je hned u baru. I přesto, že bazén byl tak blízko baru a byl to pátek 12.6.2020, který po dlouhé době přinesl o něco teplejší vzduch po těch upršených dnech v posledním týdnu, tak do bazénu kupodivu nikdo nespadl:-) Sruby jsou nové a pěkně čisté včetně toalet a celé to zázemí je opravdu moc příjemné. Ostatně na fotky se můžete podívat na FB.

Lucce a Vikimu jsem zvučil i svatební obřad, který byl včetně slavobrány umístěn před branami této osady a bylo to moc hezké místo. Po obřadu jsme soutěžili v novomanželském kvízu, novomanželé si připravili i svatební tombolu se spoustou pěkných cen pro svatebčany a ve hře byl i svatební kočár, na který už během večera nedošlo, protože nebylo třeba. Hosté se bavili a tancovali, na svatbě byly i děti, takže jsem pobavil i děti písničkami na přání, ale celý ten večer byl ve znamení CZ a Sk hitů spíše rockovějšího žánru. Tři sestry, Wohnout atd. a dokonce došlo na na Visací zámek:-) 

Tancovalo se až do čtvrté hodiny ranní a tak jsem si na konci nad ránem pobalil aparaturu a měl za pár hodin namířeno na další svatbu do Průhonic. Ale o tom zase v jiném článku ve svatebním blogu DJ na svatbu Petra Berky.
PS: přidáno 18.6.2020 na FB také hodnocení od nevěsty. 

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023