DJ na svatbu

Chlustina 26. 6. 2020

Další svatební víkend před námi! Pojďte se podívat, jaké štěstí jsem měl na dvě krásné svatby v pátek i sobotu. V tomto článku se zaměřím na tu páteční svatbu Eriky a Milana. Byl pátek 26.6.2020 a mé služby DJ na svatbu si objednala Erika. S budoucí nevěstou jsem se potkal v milém roce na svatbě jejich kamarádů a hned týden po jejich svatbě si mne zarezervovala na tu svou. Místo svatby bylo v Chlustině u Hořovic. Krásné prostředí stodoly, která prochází rekonstrukcí uprostřed malé vesnice Chlustina. 

Svatební obřad začal v 10:30, na obřad se přijela podívat více jak stovka přátel, známých a kamarádů. Církevní obřad trval asi 45 min vše jsem kompletně zvučil včetně oddávajího. Po svatební obřadu následovalo focení a můj přesun k svatební párty, což bylo hned za barákem asi 50metrů. Počasí přálo, bylo slunečno a 24 stupňů a vše směřovalo k příjemnému posezení v kruhu přátel. 

První tanec byl na programu po svatební obědě okolo 15 hod. a měl velký úspěch. Nacvičený novomanželský tanec má vždy úspěch a já osobně jim hudbu na svatbu sestříhal a připravil. Po prvním tanečku přišel na řadu tanec pro rodiče a pak zase pauza a prostor k volné zábavě. Po 17 hod. byl na programu svatební dort a s produkcí „nahlas“ jsem začal lehce po 18 hod. Je pravda, že ještě odpoledne připravili svědci řadu her a soutěží pro naše novomanžele, já jsme v podvečer přidal i svatební novomanželský kvíz. 

Po 19 hod. už byla zábava v plném proudu, nejdříve se tancovalo na modernu a poté už hodně české a slovenské muziky, včetně fotbalových, jelikož ženich Milan je aktivní fotbalista a Velký fanoušek Slavie Praha! Jako DJ na svatbu jsem ukončil produkci lehce před druhou hodinou ráno, podal si ruce s novomanželi, popřál hodně štěstí, poděkoval za pozvání na krásnou svatbu a odjel směr Plzeň, vyspat se na sobotní svatbu….

 

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023