DJ na svatbu

Vrchbělá 20. 6. 2020

Jelikož páteční svatba byla přesunuta kvůli onemocnění Covid19 týden před původním termínem na říjen, měl jsme o tomto červnovém víkendu pouze svatbu v sobotu v krásném prostředí hotelu Relax ve Vrchbělé nedaleko Mladé Boleslavi a kousek od Bělé pod Bezdězem. Nádherné prostředí hotelu, uprostřed krásné přírody pod Bezdězem se odehrávala v sobotu 20.6.2020 svatba Lucinky a Tomáše. 

Mé služby si objednal ženich Tomáš, který byl na svatbě svých známých v minulém roce a tak si mne v předstihu objednal i na tu svou. Svatební obřad se konal nedaleko od hotelu v 14 hod. Ten den vydatně pršelo, ale v okolí hotelu přestalo hned po obědě a tak se mohl obřad odehrávat venku. Já dorazil o hodinu dříve, abych vše v klidu nachystal v místním kongresovém sále. Na výzdobu sálu se podívejte na facebook.


Asi sedmdesátka svatebčanů se asi o hodinu později sešla v sále na společný oběd, který byl formou rautu. Jídlo bylo výtečné a obsluha dělala vše, co na očích svatebčanů viděla pro jejich maximální spokojenost. Po obědě se hosté mohli projít po areálu, zahrát si stolní tenis nebo si jen tak v klidu popíjeli kávu a povídali si. První bod programu se konal až okolo páté odpolední, kdy novomanželé společně rozkrojili svatební dort. 

Tomášovo přání bylo, aby nebyl první tanec a tak jsme se místo tance věnovali svatebním soutěžím. Nejdříve jsme si zahráli s novomanželi svatební kvíz se zvedáním bot, poté asi okolo sedmé večer byl na programu královský kočár, který měl neskutečný úspěch a musím říct, že pár lidí „odpadlo“ relativně brzo:-) Naštěstí kamarádi našich novomanželů měli slušný základ a tak jsme se asi okolo osmé večer vrhli na taneční parket. Jak už bylo řečeno, bez tance novomanželů. Tancovalo se nejdříve na moderní songy typu Bruno Mars, Justin Timberlake nebo Maroon 5 a poté se párty slušně rozjela na české starší songy od Bow Wave, Chaozu nebo Wohnoutů. Nechyběl ani Michal David a vzpomínková série spolu s Karlem Gottem, Ivanem Hlasem a dalšími. Taneční parket k prasknutí vydržel až do konce! Skončili jsme kvůli nařízením hodinu po půlnoci, ale myslím, že někteří svatebčané by jistě vydrželi až do časných ranních hodin. S Luckou a Tomášem jsem se rozloučil, popřáli si všeho dobrého, abych první den po svatbě napsal a navždy zachytil tímto textem svou vzpomínku na tuto krásnou svatbu.

 Doufám, že aspoň trochu jsem vám naznačil zážitky ze sobotní svatby a v poslední červnový víkend (příští) se těším jak v pátek, tak v sobotu. A po víkendu si opět zde můžete přečíst, jak to celé probíhalo:-)

Váš DJ a moderátor na svatbu Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023