DJ na svatbu

Rochlov 27.6.2020

Z páteční svatby zbyly jen vzpomínky a dobrý pocit z dobře odvedené práce jako DJ na svatbu a přede mnou byla svatba sobotní s datem 27.6.2020.

Mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Katka, která jak mi sama prozradila, vybírala na základě referencí, které jsem měl prý úžasné:-) Děkuji! Po svatební párty mi sama řekla, že vybrala správně, jelikož se asi padesátka jejich hostů výborně bavila, ale nepředbíhejme! Katka ani na předsvatební schůzce neměla žádné nároky na hudbu na svatbu, ale věděl jsem, že to budou 80. a 90. léta, která budou mít na jejich svatbě úspěch a taky že měla. Já dorazil na jejich svatbu do bylinkového panství v Rochlově na pravé poledne, akorát skončil obřad, počasí bylo na 26 stupních a zdejší historický sál nabízel příjemné útočiště před sluníčkem. Po svatebním obědě byl zhruba ve 14 hodin na programu první společný tanec na písničku Hello od Lionela Richiho a posléze následoval tanec pro rodiče od legendární Abby. Ještě připomenu, co jsme viděl, když byly proslovy. Svatby dělám roky, ale něco tak hezky připraveného a dokonale sehraného jsem ještě neviděl! Proslov měli na starost ženichovo kamarádi ze skupiny historického šermu, kteří měli i později jedno vystoupení, ale proslov v jejich podání byl opravdu dokonalý!! Nezapomenu!


Během sobotního odpoledne si Katka se Zdeňekem a jejich svatebčané užívali krásného dne, po tancích byl v programu i svatební dort a další, tentokrát pěvecké vystoupení. Já se postaral o novomanželský kvíz se zvedáním bot a taky o soutěž v párech, kdy měly dámy za úkol podpatkem propíchnout balónek jinému páru přidělanému na noze u chlapů. No sranda to byla veliká, co vám budu povídat….
Večerní svatební párty byla ve znamení starších, ale osvědčených skladeb z 80. a 90. let jak už jsem naznačil výše. Velkou výhrou byl song na přání pro ženicha v podání Kollárovců – Hej sokoly a nebo pak i rock n roll, skladby od Beatles, Elvise a dalších hvězd! Tancovalo se do půlnoci, kdy většina ze svatebčanů zamířila z tanečního parketu po vydařené svatební párty zpět do svých domovů. Byla to nádherná svatba a já jako jejich DJ na svatbu jsem měl tu čest sdílet tento krásný den s Katkou a Zdeňkem, kteří mi dávali pocit, jako kdybych do jejich rodiny patřil! Za všechno moc děkuju a přeji v manželství jen to dobré!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023