DJ na svatbu

Průhonice 13. 6. 2020

Po pandemii nového koronaviru to byl první svatební víkend. V pátek Losiná u Plzně a v sobotu 13.6.2020 svatba v Průhonicích v restauraci Hliněná bašta. 

Mimochodem v tomto měsíci jsme měl mít 11 svateb a po pandemii jich zbylo asi jen šest, ale i tak díky za to! Strašně jsem se do Prahy na svatbu Ivety a Tomáše těšil a byla skvělá! Ještě chvilku před mým příjezdem Prahu postihla silná bouřka, ale postupem času se dělalo hezky a nakonec jsme byli venku na terase téhle krásné restaurace, která je špičkou v Průhonicích. Skvělé prostředí, romantický rybníček s jezem a o jídle ani nemluvím… Iveta si objednala mé služby na 17 hod., ale je pravda, že jsme první tanec novomanželů posunuli asi až na osmou večerní, jelikož bylo hezky a hosté se bavili nebo fotili. 

Na první tanec jsme novomanželům zahrál Ellie Goulding a singl Love Me Like You Do, na druhý tanec pro svědky zpíval Ed Sheeran a Perfect a poté následovala série tanců pro svatebčany, kteří si rádi zaploužili i s dětmi, kterých bylo na svatbě asi deset. Hned po první sérii muzika vypla a na řadu přišly soutěže. Nevěsta Iveta si přála novomanželský kvíz se zvedáním bot, klobouk, který na přerušení písničky putoval na hlavu jinému páru a a poznávání nevěsty se zavázanýma očima ženicha. Sranda to byla velká! Ostatně jako vždy, když do řady posadíte i chlapa s chlupatýma nohama:-) 

Po soutěžích jsme rozjeli diskotéku, kde se hrály velké starší osvědčené hity od Beatles, Boney M, Abby a dalších. Postupně jsme zařazoval i CZ hity a tancovalo se skoro na všechno, ale asi nejvíc na rock n roll! Ten měl vždy úspěch! 

Snad jen malou kaňkou na této svatbě byl opakovaný příjezd Městské policie, která jezdila po 22 hod. kvůli stížnosti hluku až se novomanželé rozhodli před půlnocí produkci ukončit. Velká škoda, protože bychom tam byli asi až do ted….Děkuji novomanželům za pozvání a přeji do manželství vše nej nej nej!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023