DJ na svatbu

Lipovka 3.7.2020

Mé služby svatebního DJ si na pátek 3.7.2020 objednal ženich Vašek. Měl jasnou představu o své svatbě s Karolínou v Lesní restauraci Lipovka v Nekmíři. Moderovat v průběhu dne svatební soutěže a hrát pro každou věkovou kategorii. Od všeho něco tak, aby si každý svatebčan přišel na to své:-)


V pravé páteční poledne proběhl za restaurací Lipovka svatební obřad a já dorazil po obědě na 16 hod. Bylo celkem teplo, teploměr ukazoval nějakých 24 stupňů a celý den se točil okolo našich novomanželů, jak to na každé svatbě bývá. Zahráli jsme si novomanželský kvíz, na řadu přišla i židličkovaná s úkoly, která měla velký úspěch a pak přišel první společný novomanželský tanec od Lady Gaga – Million Reasons. Na řadu přišel i taneček pro rodiče a pak začala volná zábava a svatební párty. Tancovalo se na všechno možné, chvíli moderní písničky, které si přála Kája (nevěsta) a chvíli CZ a SK hity pro kamarády našich novomanželů. Na své si ale přišli i další, asi 40 svatebních hostů. Pomáda, Hříšný tanec nebo Rock N Roll a taky bych mohl ještě pokračovat….


Celá svatba utekla jako voda a blížili se půlnoc. V Lesní restauraci Lipovka platí nařízení hlasité produkce právě do půlnoci a do 02 hod. ráno může probíhat zábava. Já se o půlnoci rozloučil klasikou od skupiny Olmypic – jasná zpráva a bylo jasné, že tenhle krásný a výjimečný večer Karolínky a Vaška je u konce. S novomanželi jsme se rozloučil, popřál hodně štěstí, odjel domů a za pár hodin směr Praha na další svatbu. Z Lipovky se ale neloučím na dlouho, jelikož už v neděli 5.7. 2020 tu mám další svatbu a už ted se těším!
Fotografie z této páteční svatby najdete jako vždy na FB profilu DJ na svatbu – Petr Berka

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023