DJ na svatbu

Dačice 18.7.2020

Byla to skvělá jihočeská svatba! V minulém týdnu jsem byl u Budějic, ale na tento víkend jsem zamířil ještě dál. Do Dačic, do restaurace Komenského No.20! Musím říct, že původně jsem měl blokovaný termín 18.7.2020 pro jinou svatbu, ale původní nevěsta svatbu přeložila a tím pádem vznikl nový termín, který se podařilo vyplnit pro svatbu Elišky a Míši asi měsíc před svatbou. 

Vše bylo i ze strany novomanželů na rychlo, jelikož čekali miminko a proto se rozhodli si říct ano teprve dva měsíce před termínem. Jednoduše řečeno, byla to skvělá svatba! Tak by se dala charakterizovat svatba na kterou jsem byl pozván jako DJ na svatbu do Dačic. Přijel jsme na půl třetí v sobotu odpoledne, které bylo na jihu Čech ve znamení zatažené oblohy s pouhým 15 stupni. Původně měla být oslava venku, ale vzhledem k nepřízni počasí se vše konalo přímo v sále této krásné restaurace. Jak to tam vypadalo, se můžete podívat na FB SEM. Kdybych měl zhodnotit personál, tak jedním slovem velká chvála. Celkem byly čtyři servírky na zhruba 33 svatebčanů a byly opravdu pečlivé a starostlivé, jestli má každý, co pít atd. Nějak takhle by to mělo být všude, takže velká chvála pro personál místní restaurace v Dačicích!!


Ale vraťme se na příjezd novomanželů. Kvůli dešti byl původně naplánován na 15:45, ale kvůli počasí přijeli o hodinu dříve. Ještě, že jsme přijel na místo s předstihem, jinak bych nestihl jejich příjezd… Před rozbitím talíře ještě následovalo odložené focení z obřadu, takže i tak tam byla spousta času na přípravu zvukové a světelné techniky. Nakonec se vše podařilo a i já dostal pozvánku ke svatebnímu obědu. Podávala se šunková rolka s křenem, poctivým vývarem a vynikající svíčkovou na smetaně. Do prvního tance se odehrál ještě novomanželský svatební kvíz, poté bylo na programu krájení nádherného dortu a na první tanec jsme Elišku s Míšou pozval kolem 18 hodiny. 

K prvnímu společnému novomanželskému tanci jsem jim zahrál Lewise Capaldiho a následoval tanec pro rodiče v podání Honzy Nedvěda – Kohout. Posléze jsme přidal další 3 ploužáky i pro ostatní svatební hosty a zábava se rozjela na plné pecky! Zahrál jsem cokoliv, a byl plný parket! Je pravda, že svatebčané se chtěli bavit a já byl jen kolečko v celém systému, který vybíral jeden hit za druhým. Od Beatles, Boney M, Alvaro Solera a latinsko-americké pecky typu Maloma, Jennifer Lopez atd. až po Brontosaury a jejich county nesmrtelné hity. Zkrátka, byla to svatba jako řemen a já si jí spolu se svatebčany moc užil a děkuji za pozvání! Píšu to samé i sem, co jsem říkal Elišce a Michalovi při loučení. .. děkuji za pozvání a ať jste šťastná rodinka ve třech!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023