DJ na svatbu

Holašovice 11.7.2020

Byla sobota 11. července a mé služby DJ na svatbu si objednala Jana s Honzou. Byl jsem pozván na jih Čech do krásné vesničky Holašovice, která je zapsaná na seznamu UNESCO. Byla opravdu nádherná a na náměstí uprostřed Holašovic mezi hromadou turistů se skrývala stodola s restaurací. 

Stodola o kapacitě 70 lidí bohatě dostačující na uspořádání Jihočeské veselky. Nutno podotknout, že novomanželé, Jana s Honzou bydleli v Praze, ale chtěli udělat svatbu tak, aby to nikdo neměl daleko z Prahy, Vysočiny a Českých Budějovic. Tohle místo je tedy ideální s tím, že lze v místních penzionech také přespat. Já přijel na místo svatby okolo 17 hod., kdy novomanželé krájeli svatební dort a užívali si svůj Velký den. První společný novomanželský tanec byl naplánován na 19 hod. a byl to taneček velmi krásný a dojemný na song od zpěvačky Lady Gaga-Shallow. Zahrál jsem Tomáše Kluse a kapelu Kryštof se společnou písní Cestou. Byla určena pro rodiče.Přidal jsem další tři ploužáky pro asi šedesátku pozvaných svatebčanů a před námi byla skvělá párty! Ta se rozjela jen, co se novomanželé odjeli fotit. Pro starší generaci byla připravena série od Beatles, Elvise nebo skupiny Boney M a to byl okamžik, kdy taneční parket praskal doslova ve švech!! 

Po návratu z večerního focení novomanželů se už hrála česká muzika, nechyběly i dechovky tolik typické pro tento kraj, ale hlavně pozdě večer taneční hudba ve stylu Parov Steral atp.To bylo přání našich novomanželů, které jsme rádi splnili zhruba hodinu po půlnoci byla svatba ukončená. Ač nerad, pobalil jsem aparátu, dostal výslužku a nabral směr Plzeň! Opět jsem odjížděl s pocitem dobře odvedené práce, kde se všichni skvěle bavili a příští týden jižní Čechy ještě jednou, tentokrát Dačice! Ale o tom zase v jiném článku za týden zde na těchto stránkách:-) dostal výslužku a nabral směr Plzeň! Opět jsem odjížděl s pocitem dobře odvedené práce, kde se všichni skvěle bavili a příští týden jižní Čechy ještě jednou, tentokrát Dačice! Ale o tom zase v jiném článku za týden zde na těchto stránkách:-) dostal výslužku a nabral směr Plzeň! 

Opět jsem odjížděl s pocitem dobře odvedené práce, kde se všichni skvěle bavili a příští týden jižní Čechy ještě jednou, tentokrát Dačice! Ale o tom zase v jiném článku za týden zde na těchto stránkách:-)

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023