DJ na svatbu

Praha 24.7.2020

Přede mnou byl další svatební víkend, který začal v pátek 24.7.2020. Mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Valentýna, která si mé služby rezervovala dlouho dopředu a chtěla nazvučit i svatební obřad. Vše se konalo na stejném místě v klidné části Vinoř na okraji Prahy. Na místě, kam jezdím opravdu rád. Byl to Hoffmanův dvůr ve Vinoři. Zde se nachází moc pěkné místo, ale taky ideální místo na svatební obřad a posléze na svatební párty a to vše bez přejíždění z místa na místo. Svatební obřad proběhl, jako obvykle za stodolou. Ostatně na fotografie se podívejte na facebooku.


V pátek 24.7. panovalo nad Prahou sluníčko a teploty okolo 25 stupňů. Začátek obřadu byl naplánován na 12:30hod. a první svatebčané se na místo začali sjíždět už okolo 11 dopolední. Byla pozvána asi padesátka svatebních hostů, nejbližších a přátel Valentiny a Martina. Na svatební obřad chtěla nevěsta trochu poradit ohledně hudby a tak si vybrala na její nástup svého oblíbence Bryana Adamse a skladbu Heaven. Byla to trefa do černého a ani ženich nešel s výběrem na nástup daleko. Ten si vybral filmový soundtrack z Armagednu od Aerosmith. Po vyslovení slůvka ANO se svatebčané odebrali k focení, které zabralo asi hodinu. Následovala polévka s rautem v konírně a následný přesun do stodoly, kde se odehrávala svatební párty! To je asi 10 metrů od restaurace (konírna). 

Mejdan začal prvním společným tancem na skupinu Kabát s písní Houby magický asi o páté hodině odpolední. Karel Gott zazpíval Být stále mlád na tanec s rodiči a jelikož bylo docela teplé letní počasí, tak do večerní párty se taky dost soutěžilo. Nevšední svatební kvíz obstarali svědkové, kteří pokládali otázky Kdo… od jiných svatebčanů, které je aktuálně napadli. Po neshodě se museli novomanželé napít piva:-) Poté proběhlo i krájení svatebního dortu a kolem osmé už to jelo na plný pecky…. Zábava byla v plném proudu, když o půl desáté byla přerušena pro překvapení novomanželů, které se odehrávalo v konírně. Tam byla spuštěna projekce krásného sestříhaného videa nebo spíše předsvatebního kvízu. Následoval prskavkový tanec ve stodole a kvůli hluku ve 22 hod. přesun aparatury do konírny, kde proběhla zbylá párty až do jedné hodiny ráno. Hrály se převážně taneční hity, zejména hodně novinkových skladeb, ale obstály i CZ a SK hity a největší úspěch měli Guns N Roses s písní Sweet Child O Mine pro jejich rockově zaměřeného kamaráda, který ostatní svatebčany doslova strhnul a byl to neskutečný mejdan! Na konci jsem se s Valčou a Martinem rozloučil, pobalil aparaturu a odjel domů vyspat se na sobotní svatbu na zámku Zbiroh.


Díky za pozvání – byli jste super! DJ na svatbu – Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023