DJ na svatbu

Lipovka 5.7.2020

To byla panečku svatba! Na neděli 5.7.2020 si objednala mé služby DJ na svatbu objednala nevěsta Monika. Objednala si mé služby do Lesní restaurace Lipovka v Nekmíři, kde jsme byl již v pátek také na svatbě Karolíny a Vaška. Monika si vzala za svého muže Zdeňka a byla to svatba, která se povede jedenkrát za rok! 

Vyšlo vše úplně perfektně a dokonale! Byla to malá svatba do 35 lidí. Svatební obřad proběhl úderem pravého poledne opodál restaurace, kde mají slavobránu a své vlastní ozvučení, takže já mohl dorazit na oběd kolem půl třetí. Bylo docela teplo, teploměr ukazoval 26 stupňů a jelikož byl před námi pondělek a svátek, mohlo se začít s oslavou nového manželství! První tanec Od Lucie a dále polka a valčík pro nejbližší rodinné příslušníky a poté už to jelo…. Hodně české muziky, hodně 80. a 90. let, ale došlo i na tanečnější modernější sérii, zkrátka a dobře se hrálo všechno, ale největší úspěch měla kapela Lucie, jelikož to byla oblíbená kapela našich novomanželů a dokonce hlavní frontman Lucie, David Koller! Chci zas v tobě spát, Černí andělé atd. 

Co se týče svatebních soutěží, ty si novomanželé nepřáli. To ale nikomu nevadilo, protože tohle byli hosté, kteří přišli s jediným cílem! Pobavit se! A já myslím, že tahle svatba se povedla dokonale! Já jako DJ na svatby jsem měl jednoduchý úkol, protože jste mohli zahrát téměř cokoliv, tak svatebčané tancovali, tancovali a tancovali. prostě pařili! Kdyby v Lipovce neměli nařízení o půlnoci končit, tak jsme tam možná ještě ted….
Proto říkám, že tohle byla svatba panečku! 

Děkuji za pozvání a na menší fotoreport se podívejte na IG nebo na FB.

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023