DJ na svatbu

Škvorecký dvůr 4.7.2020

Byla sobota 4.7.2020 a já vyrazil směr Praha – Škvorec. V této malé vesničce kousek od Prahy se nachází krásné místo pro svatbu! Škvorecký dvůr. Na fotky se podívejte na FB SEM. Mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Markéta, ale celé to mělo ještě malý příběh. Ve Škvoreckém dvoře se vdávala před čtyřmi roky její sestra Lucka, která mě viděla na jedné svatbě své kamarádky nedaleko Příbrami a byla doslova nadšená. Vlastně díky její sestře jsem tady byl, protože nechtěla na svou svatbu nic podcenit a já už byl dle jejich slov „osvědčený“. Více jak rok si mé služby DJ na svatby rezervovala Markéta.


Ve Škvoreckém dvoře jsem zvučil i svatební obřad, který proběhl za stodolou u jabloně. Znovu připomínám, že fotografie z této svatby najdete na IG nebo na facebooku. Obřad byl na programu v 14 hod. já dorazil o hodinu dříve, abych si vše v klidu připravil. Svítilo sluníčko a teploměr ukazoval 25 stupňů, ale přeci jen to mělo jednu malou nevýhodu. Ve stodole bylo strašné horko a tak po svatebním obřadu následovala pouze polévka a pak si každý nandal k jídlu to, na co měl prostě chuť. Po polévce se všichni odebrali na terasu před stodolu, kde se také opalovalo prasátko, ale na rožni. Do 19 hod. byl na programu pouze svatební dort, ani na žádné svatební soutěže a hry nedošlo, jelikož novomanželé si je nepřáli. První novomanželský tanec začal krátce před 19 hod. a následoval tanec s rodiči. Poté jsem přidal asi dva ploužáky taky pro jejich asi čtyřicítku svatebních hostů a zábava se rozjela horko nehorko:-) Během večera zazněly i songy od Nedvědů, které měl rád tatínek nevěsty, ale především se hrály spíše starší české hitovky. Současnost taky nechyběla, ale spíše v pozdějších hodinách. Stále totiž převažovaly ty domácí hitovky, na které si každý zatrsal a taky zazpíval. A došlo i dokonce na polku!


Hrálo se skoro do 02 hod. ranní, já si pobalil po svatební párty aparaturu, rozloučil se s Markétou a Alešem a nabral směr Plzeň. Za pár hodin mne totiž čekala během tohoto víkendu již třetí svatba zase na Lipovce u Nekmíře, ale o tom v jiném článku výše. Markét a Aleši, děkuji za pozvání, svatbu jsem si s vámi užil a budu se těšit na svatbě vašich přátel v budoucnu! At se Vám v manželství daří!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023