DJ na svatbu

Zámek Zbiroh 25.7.2020

Svatební víkend pokračoval i poslední červencový víkend. Včera Hoffmanův dvůr a dnes pohádková svatba na zámku ve Zbiroze. S místním zámkem již dlouhodobě spolupracuji na zahraničních svatbách a líbí se mi, že je zde vše pečlivě organizované a luxusně nazdobené a vše musí do posledního detailu ladit do sebe! Sobotní svatba 25.7.2020 byla určená ne ve velkém rytířském sále, nýbrž v menším sále vedle zámecké Krčmy. Na fotografie se podívejte na FB SEM. Když se podíváte dál do minulých svateb, tak se můžete podívat i do luxusně nazdobeného sálu císaře Rudolfa, ale pojdme na tuto svatbu…


Asi padesátka svatebčanů a nejbližších přátel Verči a Míši se sešla na 18 hod. po ubytování a po prohlídce zámku na sále, kde probíhala svatební párty. Již na schůzce mi novomanželé říkali a měli trochu obavy, že to bude spíše netančící společnost a proto si prý vybrali mě, abych jejich hosty trochu rozparádil. A to se taky povedlo!! Tancovalo se až do půl druhé hodiny ranní a všichni se skvěle bavili! Když odcházeli na pokoje místního hotelu, tak i děkovali za báječný večer, kterým jsme jim na této svatební párty udělal a to vždy potěší každého svatebního DJ. Obvzláště potěšující to bylo i od tatínky nevěsty:-)


Nicméně párty na sále začala v 18 hod., jak už jsem psal výše. Do té doby ještě večeře formou rautu, jak jinak! A taky svatební dort. První tanec na skupinu Westlife si novomanželé Verča s Michalem zatančili kolem půl osmé večer a poté následoval ještě jeden taneček pro rodiče. Ti, byli absolutně na měkko a kdo ví… možná ukápla i nejedna slza… Poté dva ploužáky pro hosty a už to jelo! Začal jsem jako obvykle starší muzikou a pokračoval s latinou, ale největší úspěch přinesla česká a slovenská muzika! Nepamatuji se, kdy naposledy jsem zahrál tolik českých a slovenských písniček během svatební párty! Na řadu přišlo snad vše, na co se dalo alespoň trochu tancovat:-) Od novějších až hlavně po ty starší pecky. Během večera proběhla svatební tombola a taky tři hry v mé režii. První jsem dal začátkem večera, kdy bylo venku ještě světlo a lidem se moc nechtělo tančit, ale v téhle soutěži museli, jelikož jsme hráli svatební hru Popelka. Později večer došlo i na hru s kolíčky a když jsme byli na zámku, tak taky na zámecký svatební kočár, který měl neskutečný úspěch u všech svatebčanů!


Děkuji Michalovi, který objednal mé služby DJ na svatbu za pozvání, děkuji i Verče za báječný večer! Měl jsme z této svatby dobrý pocit a odjížděl jsem s pocitem, že vše se podařilo přesně tak, jak si přáli novomanželé!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023