DJ na svatbu

Rabštejn 1.8.2020

Sobota 1. srpnový den roku 2020 a přede mnou krásná svatba, na kterou jsem zajížděl do nedalekého zámečku v Rabštejně nad Střelou. V okolí krásné přírody najdete nádherný soukromý zámeček, který je letos kvůli koronaviru široké veřejnosti nepřístupný. Pokud sem ale budeme mít cestu, tak určitě doporučuji zařadit na seznam vašich letních cílů. Pojďme ale na svatbu. 

Tahle sobota byla jen a pouze pro Kamilu a Míru, kteří si řekli ANO v prostředí zámecké zahrady. Mé služby DJ na svatbu tito novomanželé objednal ženich Míra, ale na společné schůzce s Kamilou mi byly předány informace o tom, že by rádi uspokojili veškerou věkovou kategorii všech svatebčanů. Nutno dodat, že novomanželům trvalo dlouhých 37 let, než vstoupili do manželství a tak i výběr vhodného svatebního DJ byl pro ně hodně důležitý. Myslím, že vybrali správně:-) 

Z této svatby v Rabštejně jsem měl skvělý pocit z dobře odvedené práce, kdy se střídala během večera hudba všech žánrů. Od dechovek až po modernu, ale nechyběly samozřejmě i staré české osvědčené pecky. Už jen první taneček Kamči a Míry přinesl nejhranější svatební skladbu za loňský rok a sice Christinu Perry – A Thousand Years a byl to povedený taneček uprostřed svatebního kolečka svých asi 40 přátel, známých a rodinných příslušníků. Jelikož panovalo příjemné teplé letní počasí, tak během večera přišly u pauzy, které jsme využili na výborné občerstvení od soukromé cateringové firmy, došlo i na čtení a předání svatebních darů a nebo prskavkový tanec. 

Naprosto úžasná svatba dvou pohodových lidí, kteří mě pozvali na svůj Velký den a já jim za to moc děkuji a smekám! Smekám, jelikož to byla užitečná zkušenost s tím, že říci si ANO lze opravdu v každém věku! I po 37 letech společného života.
Na další fotografie se můžete, jako obvykle podívat na můj oficiální facebookový profil SEM.

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023