DJ na svatbu

Davídkov 18.8.2020

Na úterý 18.8.2020 jsem měl objednávku jako DJ na svatbu na svatbu Ilči a Dana. Obřad i následná párty na stejném místě nedaleko Kutné Hory v přírodě na nádherném místě ve Mlýne Davídkov. Se zdejším mlýnem spolupracuji dlouhodobě a na svatby jsme jezdím hrozně rád. Nabízí ubytování až pro 70 svatebčanů, vynikající catering, příjemnou obsluhu a pro děti i koňskou farmu s dětským hřištěm nebo bazénem. Svatební obřad většinou probíhá u břehu rybníka, jako vidíte zde na fotografii. Další najdete samozřejmě na mém webu nebo na FB DJ na svatbu – Petr Berka.


Párty a oběd většinou probíhají ve stodole do 23 hod. Poté následuje přesun do Mlýnice, kde můžete tančit a bavit až do rána. Stejný scénář měla svatba Ilony a Dana. Svatební obřad byl naplánován na 13 hod. a já dorazil na místo v pravé poledne. Na místě měly vše na starosti dvě svatební koordinátorky, které ještě dolaďovaly poslední detaily a dekorace na obřad. Počasí vyšlo dokonale. Kolem 13. té hodiny ukazoval teploměr kolem 22 stupňů, což bylo tak akorát. Následovalo focení a přesun na oběd. Ten začínal o hodinu později a podával se hovězí vývar a svíčková na smetaně. Luxusní!


Během odpoledne počasí dál přálo a svatebčané během odpoledne po obědě procházeli mlýn, bavili se a užívali si krásného dne. Svatební párty se rozjela prvním tancem krátce po 19 hod. a poté to vypuklo. Během večera do 23 hod. jsme stihli svatební hry a párty, kterou si svatebčané vychutnávali, jak jen nejlépe mohli. Byl to krásný večer, ale jak už jsem popisoval, párty ve stodole je jen do jedenácti. Přesun trval asi 20 min a pak se pokračovalo do 02 hod. ranních. Hrálo se všechno! Od starších vypalovaček až po moderní taneční a popík podobný rádiu E2.

Po skončení jsem se rozloučil, popřál novomanželům ještě jednou hodně štěstí a poděkoval za milé pozvání a odjel domů. 

Středa bude den volna, ale již ve čtvrtek zajíždím na další svatbu do Angusfarmy v Soběsukách, kde jsme byl naposledy v sobotu 15.8…..

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023