DJ na svatbu

Soběsuky 15.8.2020

Sobota 15.8.2020 a přede mnou další svatba na Angusfarmě v Soběsukách nedaleko Nepomuka. Mé služby DJ na svatbu si objednala Nikola s předstihem. Tuším, že rok dopředu jsem byl v tento termín zamluvený na jejich krásnou svatbu. 

Ještě bych možná nechal samotnou svatbu stranou a věnoval se malou chvíli zdejší restauraci. Ta je podle mého názoru absolutní špičkou v Plzni a okolí a řadím tuto restauraci na jednu z nejlepších široko daleko! Specializace na hovězí maso, vše od regionálních dodavatelů nebo ze svého vlastního chovu a prvotřídní kuchyně, kde místní kuchaři jezdí na různé semináře a školení, aby jejich jídla byla TOP! Nedávne zde točili televizní dokument o této kuchyni do škol zaměřené na gastronomii. Krom restaurace je hned vedle taková stodola s moc pěkným okolním prostředím, které umožňuje na stejném místě uspořádat i svatební obřad. Podívejte se na facebookový profil. 

Měl jsem tam již několikátou svatbu. Ta sobotní s datem 15.8.2020 patřila však Niky a Petrovi. Já dorazil na Angusfarmu do Soběsuk na 16 hod. Do páté odpolední měli pozvaného hudebníka, který zároveň zahrál hudbu i na svatební obřad, který byl ve 14 hod. Já měl tedy dostatek času si vše připravit a úderem páté vystřídat hudebníka na jevišti. V tu chvíli ale přišel i kouzelník, který udivoval svatebčany se svou kouzelnickou show a tak muzika hrála čistě jen k poslechu a k dokreslení příjemné svatební atmosféry. 

Až teprve úderem 19 hod. byl na programu první novomanželský tanec. Z naší schůzky moc dobře vím, že se rozhodovali mezi valčíkem a klasikou a nakonec vyhrál právě valčík v délce do 2 minut. Nemusím ani naznačovat, že po skončení prvního tance se naši novomanželé dočkali velikánské potlesku! Pak přišel na řadu i tanec pro rodiče a legendární skladba od Scorpions a posléze ještě jedna pro všechny od Bryana Adamse. Od našich novomanželů jsme se dozvěděl, že bude chtít hrát moderní songy a na začátek i nějakou nestárnoucí pecku! Myslím, že to byl správně namíchaný koktejl hudby od starších až po modernu a taky rockové pecky, které si hosté žádali asi nejvíce během svatební párty….

Hrálo se do 02 hod. ráno a když zazněl legendární Olympic a Jasná zpráva přišel čas na loučení. Popřál jsem hezký zbytek víkendu a ještě jednou vše nejlepší novomanželům, kteří mě pozvali na jejich krásnou svatbu a snad jim ze svatební párty zbyde spousty krásných vzpomínek a nejenom novomanželům, ale i ostatním svatebčanům! Niky a Petře, díky za pozvání!
18.8. mi nevěsta Niky napsala tento e-mail….

Dobrý den!
Pane Berka, my moc dekujeme! Bylo to skvělé a všichni si vás moc chvalili! Nicméně byl jste žádán i druhy den – můj malý synovec, který to tam rozjížděl, přišel ráno do stodoly na snídani a pravil: “kde je pan DJ? My už nebudeme tancovat?” 🙂 🙂
Ještě jednou moc díky za vše a doufám, ze se ještě potkáme:-)
N.

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023