DJ na svatbu

Soběsuky 20.8.2020

Tohle byla krásná svatba ve čtvrtek 20.8.2020. Po pár dnech opět na Angusfarmě v Soběsukách, kam jezdím strašně moc rád. Mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Karolína s ženichem Martinem. Společně si chtěli užít svůj Velký den se svými přáteli, kterých dorazilo asi na 35. Ano byla to menší svatba, ale stála za to a i menší svatby jsou někdy lepší než ty větší! Počasí vyšlo, bylo poměrně horko, teploměr ukazoval kolem třicítky a naši novomanželé měli naplánovaný svatební obřad na 15 hod. 

Já dorazil, jak je zvykem hodinu před svatebním obřadem, abych stihl vše připravit, i když příprava na obřad zabere vždy tak 10-15 min. Celou akci si novomanželé nechali udělat na klíč od svatebních koordinátorů, takže jinými slovy, nevěsta neměla a ani nechtěla žádné starosti s organizací své svatby. O vše bylo perfektně postaráno a já se postaral o hudbu na obřad. Ten trval asi 15 min i s gratulacemi a už byli svoji! Následovalo focení a slavnostní oběd ve stodole místní Angusfarmy. Podávala se hovězí šunka, silný vývar a svíčková na smetaně. Jídlo je tu vždy DOKONALÉ!


Dokonalá byla i skladba na první tanec, který dostal pořádný aplaus od svatebčanů. Následovala večerní párty na které se střídaly všechny možné žánry napříč generacemi, ale nejvíce zase jako vždy CZ a SK hity a taneční nestárnoucí pecky od Roberta Buriana a dalších. Na své si přišla i Macarena nebo speciální požadavek nevěsty od Václava Neckáře Miluju a maluju, což byla nejoblíbenější skladba jejich kamarádů. Hrálo se do 02 hod. ráno, já se rozloučil, poděkoval za pozvání na jejich úžasnou svatbu jako svatební DJ a odjel domů na pár hodin spánku. V pátek zase. Tentokrát Trubínská stodola, ale o tom zase v jiném článku na tomto blogu.

Foto z této čtvrteční svatby najdete jako vždy na mém facebookovém profilu ZDE.

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023