DJ na svatbu

Plzeň 29.8.2020

Tohle byla svatba jako řemen! Mé služby DJ na svatbu si objednala již s předstihem nevěsta Katka na sobotu 29.8.2020! Na tuto svatbu jsem se těšil už jen proto, že svatební párty se odehrávala v Plzni na Kalikováku, se kterým úzce spolupracuji zejména na svatbách. Letos se ale vše sešlo tak nešťastně, že tohle byla první a taky poslední svatba právě na tomto místě, na Kalikováku. Ideální prostor pro svatbu a i přesto, že v sobotu byla teplota okolo dvaceti stupňů, tak venku na terase proběhla veselka u řeky až do časných ranních hodin. Do půl třetí se hrálo, zpívalo a společnost se výborně bavila. Nevěsta Katka si vzala svého partnera po 12 letém vztahu a v obou rodinách už moc nikdo nevěřil, že si tento pár řekne ANO. Nakonec se tomu tak stalo a byl to pořádný důvod k oslavě. Ale nepředbíhejme…. 

Já dorazil jako svatební DJ na 16 hod. Přijel jsme a nejbižší rodinné příslušníky včetně novomanželů čekal společný oběd asi pro 30 hostů uvnitř restaurace. Zbytek svatebčanů, asi 20 čekal pak venku na terase, kde bylo také zajištěné občerstvení pro zbylé svatebčany. Já si v klidu připravil veškerou zvukovou a světelnou techniku a první tanec byl na programu v 17:30 hod. Enrique Iglesias a skladba Hero byla prvním novomanželským tancem pro Katku a Jirku a následovala skladba Hořely, padaly hvězdy od Michala Šindeláře pro jejich rodiče. Už tady bylo jasné, že svatební párty se ponese ve stylu českých a slovenských písniček, jelikož jsme neměl o hudbě od nevěsty žádné informace nebo požadavky. A trefa to byla do černého! Na začátku jsem zahrál i Macarenu a nějaké starší hitovky, které měly úspěch, ale stále bylo vidět a pod mrakem a svatební párty obvykle začíná až pozdě večer. 

Tancovalo se zhruba do půl sedmé, pak nastala pauza pro občerstvení a odpočinek a příprava před večerní párty. Na půl osmou jsme ještě nahlédli do soukromého života novomanželů a v programu nechyběl novomanželský kvíz. Tohle svatebčany neskutečně baví a kvíz tak vyšel na jedničku! Od té doby se už hrála muzika pro všechny generace. Jako zkušený DJ jsem moc dobře věděl, že žádná muzika nebude problém a tak velký úspěch sklidila i latinská amerika, ale především, jak už bylo popsáno výše, české a slovenské písničky. Ty se hrály celou noc a tady musím zastavit, jelikož nikdo ze svatebčanů nepostřehl, že se jaksi „pozapomělo“ na svatební dort. Tak zde na této svatbě to bylo nejdýl, kdy se kdy krájel. Po 23 hod.:-)

To ale nikomu nevadilo, všichni si rádi dali sladkou tečku během večera a pak už jsme pokračovali až do samotného konce tedy do půl třetí ráno! Na rozloučenou jsme vyfasoval výslužku, s novomanželi se rozloučil a odjel domů naplněn dojmem, dobře odvedené práce na skvělé svatbě Katky a Jirky!
Na pár foteček z této sobotní svatby 29.8.2020 se podívejte na můj facebook ZDE.

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023