DJ na svatbu

Třebešice 5.9.2020

Na sobotu 5.9.2020 si s předstihem rezervovala mé služby nevěsta Monika. Svatba se konala v hotelovém resortu Třebešice na místním nově zrekonstruovaném zámečku, který nabízí moc hezké prostory i pro vaši svatbu, nedaleko Kutné Hory. Monika chtěla zkušeného svatebního DJ, který bude zároveň provádět svatebčany celým odpolednem a bude informovat o aktuálním dění na jejich krásné svatbě jako takový svatební moderátor.


Svatební obřad začal ve 12 hod. v zámeckých zahradách, které jsou opravdu skvostné a neskutečně rozsáhlé. Na svatebním obřadu jim zahrál živý doprovod a já dorazil až na 14 hod., kdy měla začít svatební hostina. Novomanželé měli speciální požadavky, např., jak už jsem uvedl, provádět mluveným slovem svatebčany a říkat jim o různých aktivitách, fotokoutek, svatební strom nebo přáníčka, do kterých svatebčané zapisovali přání. Ty si novomanželé budou otevírat v různém časovém období. Např. 1 rok od svatby, 5 let, v důchodu atd. Také bylo jejich přáním, nezvat na první tanec, ale to se nakonec nepovedlo a na první tanec byli Monika s Tomášem asi padesátkou svatebních hostů přemluveni. Ano, někdy prostě nechtějí novomanželé být středem pozornosti v kruhu, ale tahle veselka byla jiná…. ženich totiž pocházel z Moravy a tak se nakonec oba posilnili slivovicí a společný tanec dali okolo půl osmé večer uprostřed kolečka. Svatební hry a soutěže tentokrát na programu nebyly, ale jedno překvapení si pro novomanžele připravili svědci Petra s Ondrou. Bylo to video se vzkazy a blahopřáním. Nemusím připomínat, že tohle video bylo hodně emotivní a mělo velký úspěch!


Venku pod pergolou, kde se normálně konají svatby jsme byli domluveni na produkci do 22 hod. Těsně před 22 hod. proběhl ještě prskavkový tanec a poté se zvuková a světelná aparatura stěhovala do vnitřních prostor zdejšího zámečku. Byla to otázka asi 20 minut a už jsme pokračovali uvnitř kvůli hluku. Zde začala ta pravá párty a tancovalo se od první do poslední písničky. Byla to vyloženě česko-slovenská párty, co se týče muziky. Nejvíce starší hity a rockovější, ale došlo i na hity od Abby nebo Boney M a dalších. Nakonec Olympic a skončili jsme jasná zpráva a hodinové ručičky v tu chvíli ukazovaly třetí hodinu ráno….Moc se mi z té svatby popravdě nechtělo. Byla to fajn společnost příjemných lidí, kteří se chtěli bavit a na Moravě, kde je to zcela běžné, za mnou přišly na konci i obě maminky novomanželů, jaké to bylo krásné z mé strany, což mi jen potvrdilo to, že to byla společnost příjemných lidí a jsme rád, že jsem mohl být součástí Velkého dne Moniky a Tomáše! 

Díky za pozvání a vše nej do manželství přeje Váš DJ na svatbu Petr Berka!
Vy se určitě podívejte na veselku obrazem. Fotografie najdete na mém FB nebo IG.

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023