DJ na svatbu

U Prejzků 22.8.2020

Čtvrtá svatba v tomto náročném týdnu na kterou jsem se taky moc těšil! Mé služby DJ na svatbu si objednala po telefonu nevěsta Iveta a celá veselka se odehrávala na příjemném místě rodinného penzionu U Prejzků. Na tohle místo jezdím opravdu moc rád a navíc s tímto penzionem také spolupracuji. Zdejší restaurace si zakládá na kvalitě jídla a příjemném personálu, jak už jsem psal, panuje zde moc příjemná a rodinná atmosféra. Svatební obřad a následná svatební párty se může odehrávat na stejném místě bez zbytečného a někdy i náročného přejíždění z místa na místo. 

Zahrada U Prejzků je udržovaná, velká a krásná, takže nebyl důvod uspořádat svatební obřad jinde. Ten se odehrával v sobotu 22.8.2020 v 11 hod. dopoledne. Ten den byl poněkud zamračený a teplota byla dopoledne někde kolem pětadvacítky. Nevěsta měla přání zahrát před obřadem pár skladeb a pár skladeb po skončení tedy ke gratulacím. Jejich asi 35 svatebních hostů dorazili na místo stejně jako já hodinu před obřadem a o 30 minut později už slyšeli, že se na zahradě něco děje….Byl to krásný a dojemný obřad. Následovalo focení, které zabralo celkem půl druhé hodiny na zahradě a oběd se podával před půl jednou. Po vývaru a vepřové panence s domácími hranolkami následovala pauza, svatebčané se odebrali ven a někteří zůstali. 

O Pár minut později už přišla na řadu má práce svatebního DJ a začal jsem vyhlašovat tombolu. Novomanželé si pro svatebčany připravili asi padesátku krásných cen, takže vyhrát v této vtipné svatební tombole bylo hodně reálné při 35 hostech. Během odpoledne se ještě krájel krásný svatební dort, svůj provoz začal i fotokoutek, udělali jsme i novomanželský svatební kvíz se zvedáním bot a o pár desítek minut později i první novomanželský tanec. Ten se skládal ze sestříhaných skladeb a novomanželé za nacvičený tanec sklidili obrovský aplaus! Poté měla nevěsta přání si zatančit se svým tatínkem na Elvise Presleyho a já přidal krátce po 16 hod i další skladby v podobném stylu, aby si mohli zatančit i svatebčané. Okolo půl páté jsem ještě vyhlašovali tombolu, která zabrala asi 3O minut. Poté už zábava jela ve velkém! 

Hrálo se všechno, ale největší úspěchy měly ploužáky a české písničky. Ty se hrály převážně celý večer at už rockové, popové či dokonce countryové. Byla to skvělá jízda, která skončila krátce před 23 hodinou. Spousty svatebčanů totiž bylo z velké dálky a na místě tak zůstalo před koncem už jen pár svatebčanů včele s novomanželi. Moc děkuji za báječný večer, taky za sladkou výslužku, kterou jsem si vychutnal následující ráno u kávy a novomanželům přeji, ať je provází štěstí a radost po celý zbytek společného života!
Fotografie z této svatby najdete jako vždy na mém facebooku ZDE!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023