DJ na svatbu

Záluží 8.8.2020

Opět sobota a opět další krásná svatba! Navíc magický a tolik žádaný datum 8.8.2020! Mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Vendy. Obřad a následná párty proběhla v Záluží, kousek od Kotovic u Chotěšova ve dvoře Gigant. Zde jsou svatby čím dál více oblíbenější, a není se čemu divit?! Zdejší dvůr nabízí vše potřebné pro svatební párty a já mám taková místa rád. Navíc jsme to měl kousek od baráku:-) Pojdme ale na tuto krásnou svatbu Vendy a Jardy. 

Na místo v té horké sobotě jsem dorazil ve 14:30. Za dvorem u rybníka proběhl obřad, který začal ve 14 hod. a tak jsem měl dostatek času na veškerou přípravu. Uvnitř na sále bylo opravdu příjemně. Zřejmě to bylo širokou kamennou zdí a bylo to jediné místo, kde bylo opravdu příjemně v tomhle vedru…Asi 70 svatebních hostů včetně čerstvých novomanželů dorazilo na hostinu kolem půl čtvrté. Podávala se polévka a poctivý vývar a následně si každý nandal, na co měl chutě. Stává se to často, hlavně v letních měsících, že se podává pouze polévka a ostatní si pak dají to, na co mají chuť. Je to určitě rozumná varianta, ostatně nedokážu si představit v tomhle vedru baštit svíčkovou na smetaně….


První tanec byl na programu až po 19 hod. a byla to písnička od Elvise Presleyho – My love. Svatebčané udělali kolečko a tento okamžik prožívali s novomanželi. Následoval taky jeden taneček pro rodiče a k tomu i kapela Scorpions s legendárním hitem Wind Of Change. Na závěr této písničky od „Šcorpíků“ už tančili všichni a začal tak parádní večer novomanželů Wendy a Jardy. Během večera připravili ještě akční svědci několik her a dokonce i výběr peněz do střevíčku. V program byl svatební novomanželský kvíz a další svatební hry, které zpříjemnily svatební večer. 

Po setmění přišel na řadu i prskavkový tanec a píseň Lucie – Nejlepší, kterou znám. Ta podtrhla další emotivní zážitek na této krásné svatbě. Posléze už pokračovala svatební párty a hrálo se všechno! Nejčastěji asi Lucie, což byla oblíbená kapela našich novomanželů a došlo i na Miroslava Žbirku, což byl oblíbený zpěvák nevěsty Vendulky. 

Já děkuji, že jsme mohl být součástí další krásné svatební párty jako svatební DJ a přeji novomanželům ještě zde vše nejlepší do života! Pokud byste se chtěli podívat na dekorace ze svatby, můžete kliknout na facebook.

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023