Dvorec 19.9.2020

Byla sobota s dobře zapamatovatelným datem 19.9.2020. Několik poptávek přišlo na tento termín, ale první byla budoucí nevěsta Stáňa, která o mé služby DJ na svatbu stála od prvního poslaného e-mailu. Chtěla na párty pohodového svatebního DJ a tak jsem její přání splnil. Celá svatba byla jedna velká pohoda. ANO si řekli na Farmě Dvorec u Radnice na vyhledávaném místě, kde lze uspořádat svatbu na které nemusíte nikam přejíždět a navíc zde jako bonus najde lůžko na přespání až 60 svatebčanů. Požadavek od nevěsty byl i nazvučení svatebního obřadu. Ochotně jsem Stáně poradil, jak by měla vypadat muzika, i když už nějakou představu měla. Vše jsme dali dohromady skoro po telefonu a já se těšil na jejich svatbu jako malý kluk! 

Svatební obřad byl naplánovaný na 14 hod. Já obvykle dorazil na místo v předstihu, ale čekalo mě nemilé překvapení, když jsem zjistil, že obřad bude až na asi 300 metrů vzdáleném místě, kam není možné zajet autem. Alespoň to tvrdila jedna svatebčanka, která mi na místo po mém příjezdu vzala. V areálu rybníka, kde se volně pohybují daňci byl poměrně složitý terén, ale nakonec dorazila paní šéfová, aby mě potěšila tím, že autem se sem skutečně dá zajet. Popravdě…, nedokážu si představit brát těžké věci např. reprorbedny na tak vzdálené místo, ale naštěstí to dobře dopadlo. Svatební obřad proběhl podle představ novomanželů a to je to nejdůležitější. O hodinu později se svatebčané a hlavně už taky novomanželé po focení dostali na místo svatební hostiny a posléze i večerní párty. Ta probíhala v areálu penzionu, kde byl postaven stan pro asi 60 lidí, takže se sem tato svatba v pohodě vešla. Obsluha byla ochotná, milá a vždy pečlivě doplňovala chybějící jídlo na stolech. 

Novomanželský první tanec byl naplánován hned po polévce a po následném rautu, kde si každý nandal na talíř to, na co měl chuť. Bylo asi půl páté, kdy se začalo tančit. První tanec a tanec s rodiči. první skladba byla Ty a já od skupiny Kryštof, druhá pak od Metallici. Novomanželé chtěli, aby už na první píseň tancovali svatebčané a to se taky povedlo, i přesto, že bylo celkem příjemné „baboletní“ počasí a do párty bylo ještě daleko. Ta se rozjela až po sedmé večerní a byla to jedna z nejlepších svatebních párty, které jsem letos zažil! Tancovalo se až do půl čtvrté ráno! Na teploměru bylo v noci 10 stupňů, ale ani to nebyl problém. Zdejší personál je vybaven přímotopy na propan-butan, takže pod střechou stanu bylo večer resp. v noci opravdu fajn teplíčko. Nevěsta Stáňa měla ráda 90. léta a ženich zase s kamarády bigbít. Oběma jsem vyšel vstříc, ostatně byla to šikovně namíchaná společnost ve které se objevili i svatebčané, kteří před léty chodili na mé diskotéky do Arény či Impulsu v Plzni. A já se cítil jako ryba ve vodě a vězte, že tolik devadesátek jako v sobotu 19.9.2020 jsem už dlouho nezahrál pěkně pohromadě! 

Já osobně si svatbu pořádně užil a svatebčané podle závěrečného potlesku očividně taky. Končilo se před pů lčtvrtou, jak už jsem psal, ale za plného tanečního parketu! To jsem taky dlouho nezažil! Po rozloučení jsem jsem se rozloučil a odjel, ačkoliv nerad, protože párty mohla ještě klidně pokračovat až do svítání:-) Díky Stáňo a Míro za skvělý večer a za pozvání na vaší úžasnou svatbu na kterou jen tak nezapomenu! Na fotografie se jako obvykle podívejte na IG nebo na FB.

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023