DJ na svatbu

Plzeň 26.9.2020

Na poslední zářijovou sobotu si mé služby DJ na svatbu objednal ženich Honza. Honza měl jasné představy o svatební párty a hudbě na svatbu, chtěl zahrát pro všechny věkové kategorie na jejich svatbě. Byla sobota 26.9.2020 a celá svatba se konala v osvěžovně U Koblížků v Plzni Černicích, kde už jsem jednou na svatbě byl, takže mě nečekalo žádné neznámé prostředí. Ten den neskutečně pršelo celý den a teplota klesla na 9 stupňů, takže klasický podzim, který přišel akorát v ten poslední víkend v měsíci září. Oběd začínal na 16 hod.. 

Já dorazil na půl čtvrtou, svatebčané už byli na místě, vybaveni deštníky, a právě probíhalo na zahradě focení s rodinou a přáteli. Svatební obřad se konal na radnici v Plzni. Na oběd jsme jim nabídl příjemnou a pohodovou muziku, aby nebylo úplné ticho a šel si dát také hovězí vývar a vepřové plátky se štouchanými bramborami, což byl hlavní chod. Prázdné talíře byly zhruba o hodinu později, kdy byla vyhlášena volná zábava po výtečném obědě a do 18 hod. přicházeli ještě další hosté, tentokrát kamarádi našich novomanželů Danči a Honzy. 

V 18:15 proběhlo krájení nádherného dortu, který taky vidíte na obrázku zde na stránce a na 19 hod. byl naplánován novomanželský tanec. Možná jsme ještě zapomněl říci, že to byl první víkend, kdy platilo omezení pro bary a restaurace, kterým vláda ČR nařídila uzavřít prostory v 22 hod. I nás se to samozřejmě týkalo a byli si vědomi, že máme opravdu málo času na večerní svatební párty. 

Na první tanec jsem novomanželům zahrál song Baby. To byl Eddie Stoilow, který zněl na párty na první společnou píseň. Jen co novomanželé sklidili obrovský potlesk, proběhla společná fotografie pod pódiem a hned na to se šlo soutěžit. Jako první byl na řadě svatební kvíz se zvedáním bot, kde byla velká sranda hlavně u „peprných otázek“ na tělo a poté následovala chvíli hudba. Danča s Honzou chtěli těch svatebních her více, takže o pár minut později už jsme hráli soutěž „Popelka“ a do té desáté večerní jsme stihli ještě balónkovou týmovou soutěž s praskáním balónků na zadní partii svatebčanů a taky házení kytice nebo sundávání podvazku a jeho následná dražba. Částka se dostala až na 5.200,-kč! Mezitím se hrálo snad všechno! Od Abby a Beatles až po mašinku nebo macarenu. Nejvíce měly úspěch samozřejmě, jak už zvykem bývá CZ a SK hity a před poslední skladbou před 22 hod jsem se rozloučil a popřál novomanželům pohodové manželství. 

S poděkování a s pocitem další dobře odvedené práce jsem odjížděl domů těšit se na další svatební, tentokrát říjnový víkend. Pokud nám naše vláda nepřidá žádná další omezení, měli bychom si zde přečíst v příštím týdnu report z páteční, ale i sobotní svatby.
Připomenu, že fotografie z této svatby najdete na mém IG FB.

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023