DJ na svatbu

Žlutice 12.9.2020

V tomto týdnu již třetí svatba a stála za to! Na sobotu 12.9. 2020 si mé služby svatebního DJ objednala nevěsta Kristýna. Moc informací o této svatbě jsem neměl a tak jsem byl „zdravě nervózní“, co mě to v sobotu čeká vlastně za svatbu. Navíc jsem neměl ani informace o novomanželském tanci, což se někdy stává, že vše vyřešíme až na místě a to platilo i v tomto případě. Na první tanec totiž zahrál živě svědek Martin na kytaru a byla to pecka! Pojdme ale na začátek. 

Já dorazil na třetí hodinu do penzionu Harmonie ve Žluticích. 10 let starý penzion s přátelskou atmosférou je dobře připraven na svatební oslavy, může se hrát jak venku, tak uvnitř a vše i po deseti letech vonělo novotou… I obsluha příjemná a vždy vše doplňovala. V 15:30 hod. byl naplánovaný svatební dort a to už nevěsta chtěla, aby tam hrála muzika. První společný tanec byl na programu na 17 hodinu a poté tance pro rodiče. Novomanželé se pak odebrali na společné focení a po příjezdu jsem je zapojil do novomanželské kvízu se zvedáním bot. Večerní svatební párty ro rozjížděla pomalu a začala okolo sedmé večerní venku na terase, kde dostávala prostor muzika pro všechny generace. Na začátku vyhrávala i dechovka pro starší svatebčany a mě bylo v tu chvíli úplně jasné, že tento svatební mejdan bude ve znamení CZ a SK hitů!

 Do 22 hodiny ještě venku měla největší úspěch stejně jako v pátek Borovička a Robert Burian, ale i mašinka nebo Michal David. Po přesunu dovnitř restaurace ten rozjezd trval o něco déle, nejmladší svatebčané si přáli Michala Ďuricu a podobné skladby, ale pak už to zase jelo ve velkém…Pecky všeho druhu, ale hlavně Cz hity! Ty slavily největší úspěch na této svatbě Týnky a Vojty. Po konci párty, po jedné hodině ranní mi potěšil tatínek ženicha, že tak dobře seskládaný playlist ještě nezažil, což mě určitě moc moc potěšilo! 

Děkuji novomanželům za pozvání, za milou společnost a hlavně skvělou svatbu! Díky i za výslužku:-)

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023