DJ na svatbu

Písek 11.9.2020

Byl to pátek 11.9. 2020 a mé služby DJ na svatbu si již v loňském roce objednala nevěsta Lucia. Podle jména pochází ze Slovenska, ale v Česku žila s přítelem Reném již přes 17 let. Společně vychovali za tu doba dvě krásné slečny a po těch X letech do toho praštili i na papíře! Společně si vybrali asi pro padesátku svatebních hostů z Čech, ale i ze Slovenska město Písek a pohodový rodinný penzion v rekreační oblasti nazvaný U malířských. Na fotogragie se podívejte na IG nebo FB.


Krásně posekaná a svatebně naladěná zahrada penzionu hostila i obřad, takže tolik neoblíbené přejíždění zde nebylo na místě. Vše se konal za stodolou, asi 15 metrů od místa hostiny. Nevěsta Lucia chtěla i nazvučení svatebního obřadu, který byl naplánovaný na 13 hod. Já dorazil asi na půl dvanáctou, abych se v klidu připravil a trochu se zde rozkoukal. Na vše bylo dostatek času a navíc mi zde přivítali milí hosté z řad svatebčanů. Celý standardní svatební obřad trval asi 12 min a místo focení po obřadu se prakticky ihned zasedlo ke slavnostnímu obědu v kruhu nejbližších. I já tu měl své místečko a děkuji za vynikající oběd! Silný hovězí vývar a jako hlavní jídlo kuřecí kapsa plněná lučinou a šťouchané brambory. Bylo to opravdu famózní! 

Byl to krásný letní den a teploty ukazovaly hodnoty kolem 25 stupňů. Odpoledne se sedělo venku na terase, což bylo hned vedle, a jak je na Slovensku zvykem, popíjela se borovička a já se už pomalu chystal na první tanec. Ten následoval po rozkrojení dortu po 17 hod. Byl to krásný taneček a poté ještě tanec pro rodiče. Během večera nechyběla Borovička, Žijeme len raz, ale i lidovky, jako např. Macejko, Od Trenčína, Já su Slovák a Slovák zůstanem atp. Každý z hostů si přišel na své, ale to ještě nebylo všechno?! Během večera bylo pro novomanžele připravené překvapení v podobě prezentace a následného srandovního tance od kamarádů nevěsty. Byla to pecka a nevěstu to pěkně dojalo! Před 22 hod. byla na řadě ještě svatební hra rok s novomanželi, což je další skvělá zábavná hra pro celkem 13 svatebčanů. 

Jak šel čas, tak se pomalu blížila půlnoci a jelikož jsme byli, jak jsem psal výše, v rekreační oblasti, musel zde být klid do půlnoci. Poté se ještě může sedět venku na terase, ale hudba může hrát jen do půlnoci. A tak jsem se rozloučil, ještě jednou popřál novomanželům vše nej do manželství a pár minut po půlnoci už jsem nabral směr Plzeň a v sobotu pak směr Žlutice. Ale to je zase jiná svatba, takže taky jiný článek ve svatebním blogu svatebního Dj.


PS: tento článek jsem psal v neděli a před pár málo minut mi přišlo krásné hodnocení od Lucky, za které moc děkuji!!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023