DJ na svatbu

Praha 9.9.2020

Tohle byla svatba, která se původně měla odehrávat 6.6.2020, ale kvůli pandemii byla přesunuta na zářijovou středu, která nabídla taky moc hezký datum 9.9.2020. Na tuto svatbu jsem se moc těšil! Vše poznáte a vycítíte již z první komunikace s nevěstou, která si přála, abych to byl právě já, kdo jim bude dělat zábavu na jejich svatbě a tak si služby DJ na svatbu v předstihu také objednala. Místo svatební párty však zůstalo stejné a sice rodinný penzion Alt v Praze v Uhříněvsi. O tento krásný a moderní penzion se stará pan Zvelebil a musím na úvod připomenout, že to spolu se svojí manželkou dělá velice dobře! Obsluha byla po celý večer perfektní, starostlivá, vždy a vše postupně doplňovala, aby bylo všeho dostatek a né náhodou je jejich místo oblíbenou destinací všech možných akcí od svateb až po narozeninové oslavy. I já musím za vše poděkovat!


Pojďme ale za Luckou a Jirkou, kteří si řekli ANO na zahradě místního penzionu. Na fotografie z obřadu se můžete podívat jako vždy na můj facebook resp. Instagram. Na místo jsem dorazil na 14 hod. Svatební obřad proběhl v pravé poledne a právě na druhou odpolední byl naplánován společný oběd s rodinou a asi 50 kamarádů. Novomanželé měli přání, aby muzika hrála i na terase, tak jsem jednu aktivní reprobednu vytáhl na terasu vzdálenou od mého stanoviště uvnitř asi 20 metrů. Po 22 hod. kvůli hluku musela zase bedna zpět, ale byl to chytrý tah, jelikož původně se vše mělo odehrávat venku včetně mého stanoviště. Počasí bylo příjemné a slunečné s teplotami až na 26 stupních, tak proč ne… Navíc přesun nezabere tolik času a nemusí se zbytečně přerušovat hudební produkce, takže to byla dobrá volba, když vezmu v potaz, že přesun by zabral15-20 min. ale hosté by si ničeho nevšimli…


V průběhu odpoledne byl v programu na 15 hodinu po obědě naplánovaný svatební kvíz se zvedáním bot, o hodinu později krájení dortu, nějaké fotografování a taky svatební tombola. První novomanželský tanec byl naplánován na 18 hod., ale proběhl o hodinu dříve. Jirka (ženich( si připravil a sám sestříhal úvodní tance složené z několika pomalých písniček, což bylo šikovné a novomanželé tak veděli, kdy mají po svém tanci vyzvat i své rodiče. Celá svatba byla velmi pohodová včetně svatebčanů, kteří mě přijali za jednoho z nich a navíc?! Svatby dělám 20 let a toto byla první, kdy jsem vyhrál v novomanželské srandovní tombole i cestu kolem světa v podobě jízdenky na pražskou MHD!
PS: ještě v tom samém týdnu, kdy si tento pár řekl ANO, mi poslal ženich Jirka moc milé hodnocení služeb DJ na svatbu! Díky za něj!!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023