DJ na svatbu

Hulín 2.10.2020

Byl pátek 2.října a před námi díky vládnímu nařízení poslední dvě svatby. Už tahle byla jednou přesunutá kvůli vládním opatřením na první říjnový pátek. Mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Jana. S Janou byla skvělá komunikace hned na začátku a já se na tuto svatbu moc těšil. Zvučil jsem i svatební obřad, ale pojdme nejdříve na samotné místo, kde se svatba odehrála. Byl to Resort Hulín u Sedlčan. Asi 70km od Prahy na romantickém místě s několika rybníky, mini zoo zahradou a ubytovacími možnostmi až pro 90 lidí. Místo, dokonce i páteční počasí nahrávalo do karet strávit zde čas na krásné svatbě příjemných lidí, kteří přijeli z Prahy, Liberce ale i Budějovic. Obsluha resortu příjemná, nemám zde jedinou výtku! Místní restaurant s venkovní terasou sloužil asi 60 svatebčanům a i ti podle reakcí byli místem a okolím doslova nadšeni. Pojdme ale na obřad! 

Ten měl daný začátek na 11 hodinu dopolední. Obřad proběhl na mole uprostřed toho největšího rybníka, asi 50 metrů od restaurace, takže opravdu kousek a vše pěkně na jednom místě. Na fotografie se určitě podívejte na Instagram nebo facebook.
Obřad trval s gratulacemi a focením do pravého poledne, pak se zasedlo ke svatebnímu obědu s rodinou a přáteli. Podávala se polévka a poté si každý nandal na co měl zrovna chuť. Před námi bylo odpoledne, které si každý svatebčan zpestřil procházkou po areálu, kde je mimochodem i mini zoo, jak jsem již psal a nebo se šel ubytovat. Penzion je poměrně nový, bylo zde čisto a vše pěkně připravené. Sám jsem zde přespal, jelikož jsem přijel už ve čtvrtek večer:-)


První tanec novomanželů byl na programu v 15:30 hned po házení kytice. Byly na úvod jen tři písničky, První pro Janu s Tomášem tj. novomanžele a další dvě pro rodiče. Společná skladba od Bon Joviho – Bed Of Roses a poté Aerosmith a Ed Sheeran. Po tancích následovalo krájení dortu, který byl vynikající! Zábava přišla na řadu až po 18 hod., ale bylo moc brzo na to, aby se svatebčané sešli uvnitř, když venku panovalo příjemné počasí a v tu dobu začal topit i gril. Tancovat se začalo pozvolna až o hodinu později spíše na pomalejší rockovější skladby. Ženich Tomáš měl rád rockovou muziku, tak jsem mu z archivu zahrál Kiss, Slade, Floydy nebo Nirvanu atp.Ano, byla to spíše rockovější svatba, ale třeba nevěsta raději něco tanečnějšího a staršího, takže úspěch měla Abba, Boney M, Elvis nebo Beatles. Na tyhle pecky jsem měl vždy plný parket! Hrálo se i česky! Byly to kapely jako Turbo, Katapult nebo Kabát. To bylo spíše pro ženichovu stranu, která byla spíše rockovější, takže bylo potřeba citlivě namíchat svatební hudbu na svatbu tak, aby si každý přišel na své. 

Bohužel díky vládnímu nařízení se zdejší restaurace musela do 22 hod. uzavřít a tak jsme vyklidili prostor uvnitř a vše přestěhovali ven pod grilovací pergolu. Tam jsme strávili asi ještě další dvě hodiny skvělé muziky a o půlnoci, když zazněl Olympic a skončili jsme jasná zpráva jsem se se svatebčany rozloučil, poděkoval novomanželům za výbornou společnost bezvadných lidí, krásnou svatbu, kde jsme mohl být jako svatební DJ a moderátor a taky za pozvání!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023